Обмислям няколко прехода в Рила този август единия, от които е з. Кобилино бранище-х.Мальовица-х. Иван Вазов.
Някой минавал ли е директно от з. Кобилино бранище към х. Иван Вазов без да се слиза до х. Мальовица?
Благодаря предварително!
Това е много сериозен преход за един ден. Аз съм го минавал, само че от з.Страшното езеро, което е по-лесно.
Какъв опит имате във високата българска планина?
Каква ви е физическата кондиция?
С GPS разполагате ли?
Да обобщя - ако не сте с добър опит, перфектна физическа кондиция и сте без GPS - забравете за един ден.
От 15 години ходя по планините в България(основно високите части на Пирин).
Като физическа кондиция не мога да кажа, че е перфектна, но е доста добра.
GPS нямам, освен на телефона, но той не знам дали може да свърши някаква работа.
Около 13 часа.
През върховете Купените-Ловница-Орловец-Петлите-Еленин връх-Мальовица-Друшлявишки/Додов/-Дамга и Отовишки връх.
Това с изчакване на другата група на в.Мальовица.
- http://planina.e-psylon.net/viewtopic.php?t=1092
Да не отварям нова тема. Колко ще ни отнеме ходене от хижа Мальовица до хижа Иван Вазов.
Идеята ми е да спим на Мальовица, следващия ден да скокнем до Иван Вазов и на по-следващия надолу, към Паничище.
Да не отварям нова тема. Колко ще ни отнеме ходене от хижа Мальовица до хижа Иван Вазов.
Идеята ми е да спим на Мальовица, следващия ден да скокнем до Иван Вазов и на по-следващия надолу, към Паничище.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети