maratonec написа:
И добре дошъл в групата на "ветераните" - показал си им на някои младежи как се припка по баирите
Ха, не бях обърнал внимание на това - то излиза, че съм първи в моята възрастова група. Дали пък не изпуснах някой медал като тръгнах да слизам надолу?
А за слизането пеш - не държах чак толкова да бягам и на обратно, но чакането на върха по къси панталонки(вече бях седял един час) да се съберат достатъчно хора, за да тръгне камиона, после возенето в откритата каросерия ... абе с две думи прецених, че ще бъде по-бързо и по-безопасно за здравето ако си продължа на самоход. Незнам Руми или някой друг познат дали са слизали с камионите, за да кажат каква е била тръпката и в колко часа са пристигнали в Калофер.
За профила на трасето ще вметна също, че обявения в сайта трак не отговаряше на трасето в някои от участъците. В началото, преди да излезем на входа на парка, катерихме и спускахме разни баирчета, а пътя ни остана долу вляво. Ето какъв профил е отчело суунтото:
Пон Юни 01, 2015 3:11 pm
Тодор (Тошко)
mislesht написа:
Тодор (Тошко) написа:
Изведнъж ми хрумна тази идея за меда, трябваше да помогна на нашите хора с нещо, аз тоя меден елексир го пих предния ден по същия маршрут. Равам се че ти е харесала напитката, по добре е от тяхните безалкохолни дето ги раздаваха.
Дай проба за допинг контрол! Или поне рецептата... Има нещо вътре, щом може толкова да тича.
На видеото се вижда колко мед съм сложил и допълних с вода до половината, целия този "бъркоч" съм го забъркал с много желание да помогне на двамата наши представители, мислея че психологически е помогнало повече.
А иначе меда е със сертификат за био мед, пчеличките са го събирали в района на с.Александрово, на Ришкия проход.
Браво и на двамата! Руми, Ванка - в много добра форма сте. Радвам се за Вас! Пожелавам Ви много баири това лято!
Пон Юни 01, 2015 3:30 pm
igurbev
dobrifin написа:
и какво да очакваме още ... ? Предстои Витоша 100
Аз мисля на ходя на Витоша 100, но единствено за тренировка, за да трупам километраж и с презумцията да дезертирам ако нещата загрубеят. Леко полеко, пък дано финиширам.
Големият ми мерак е старопланинския преход. Гледам Станислав се активира тия дни, очакваме включване всеки момент
Пон Юни 01, 2015 3:47 pm
rumi_xristova
Ванка, браво за много доброто ти време.
Аз малко се позабавих, до х. Рай добре, макар че не познавах пътя. Очаквах след това по познатата пътека да ми е доста по-лесно отколкото беше - качването ми стана много и се качих от хижата до върха за час и половина, а предния път бе за час и си мислех, че и сега ще успея за толкова, но не успях.
Като се качих на върха ме извикаха веднага да се качвам при тях за награждаването - била съм третата при жените. Изобщо не съм го и очаквала, плюс това финиширам на 4-тия час. След награждаването ни казаха да се качваме бързо на камиона, защото ще тръгва, а другия ще е след 2 часа, та се качих на камиона. Пътя доста обикаля. Камиона спира на няколко пъти да прави място на колоездачите, които се качваха и на тези които слизаха надолу. По пътя спряхме на качим останалите шишета с вода и човека от контролния пункт за велосипедистите. Слязохме в Калофер за 3 часа.
Бях решила да участвам просто за тренировка - та мисля, че беше добра. В последно време все ме е страх да минавам мостчета и реки, а вчера даже бягах по моста докато минавах реката - значи не било толкова страшно. Имахме добро подкрепление на х. Рай. След като изгледах клипчето на Тошко, се чудя как не се сетих и аз веднага да изпия меда с водата, ама кой да се сети тогава, нали трябваше да бързам нагоре.
Ето и линк за няколкото снимки от върха и по пътя с камиона:
Поздравления и от мен за доброто представяне и на двамата. Много ви се радвам.
Също така ме радва и фактът, че за кратко бях част от това състезание, разбира се - само като наблюдател.
Запознах се с хора, за които само бях чела, а сега ги видях на живо.
Ето няколко заснети мига от събитието...
Едва сега прочетох част от написаното. Нямам търпение да поздравя Иван и Румито. Снимките и видео материала ще видя после.
Велик си Иване. Винаги съм виждал в теб състезателя. Физика, желание, устрем, подготовка... винаги имаш всичко. Продължавай.
Руми, що се учудваш, че си трета. Ако много не се учудваше, можеше да си и първа.
Поздравления и на двамата за класирането.
... после возенето в откритата каросерия ... абе с две думи прецених, че ще бъде по-бързо и по-безопасно за здравето ако си продължа на самоход. Незнам Руми или някой друг познат дали са слизали с камионите, за да кажат каква е била тръпката и в колко часа са пристигнали в Калофер.
Абе не ща да те ядосвам, ама според мен изпусна МНОГО! Возенето на камиона на мен ми хареса извънредно много, струваше си тичането само за тоя купон. Каубойска работа! Правих клипчета от камиона; ако имам време, ще ги кача, че нещо много дава зор работата напоследък. Возенето трая около 2 часа. Схванаха ни се задниците, ама си струваше!
EXIIIT написа:
и на мен не ми отваря на Стефко снимките
Изтрий последните три символа ("url") и ще се отворят!
Искам да благодаря на Иван за уточненията към някои от снимките ми и навременната намеса на Ристо относно линка, който не се отваряше...
По отношение на зададения въпрос:
igurbev написа:
Деси, ти верно ли отиде да питаш Шабан: "Вие в състезанието ли участвате?"
Не го попитах това, макар че за момент си го помислих и дори споделих със Стефан, предвид голямата дистанция между него и следващия участник
(всъщност - следващ участник не се виждаше, което ни се стори странно, нали се очакваше да има "преследвачи")...
По-скоро констатирах, че е първи според мен. Нещо като окуражаване, защото предположих, че не му е до това да се обръща назад...
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1262 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
Въпрос за вода
Здравейте, някой знае ли, къде освен на Паниците и на чешмата до Маринка по камионния път до Ботев има вода. Че ми предстои тикането на едно кууо до върха скоро. Искам да знам с колко вода да тръгна. Може би някой от колоездачите знае? Не съм го качвал по пътя, по пътеката през Рай е ясно... Мерси предварително!
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5Следваща
Страница 4 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети