Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1262 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
Пършевица - Оплетня/Очин дол - къде е пътеката?!?
След час и триесе ми е влака за Лакатник. Спим с биритчеда в Базата в Миланово довечера и сабахлем потегляме по коларския път за Враца до Пършевица. От там има пътека до Оплетня или съответно Очин дол. Ама освен "извратените" агенти от Хипер Туршия друг не пише да е минавал с колело. Еми ще разберем, надявам се, дали става и за простосмъртни. Заредени ГПС (Абе, Борка, кога да ти го пратя?) и фото, наденици в раници и бири по път, тръгваме, айдеееее Пуф, Паф, Трака Трак, тръгва пътнишкия Влак Ахахаххаха
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1262 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
Отчет
Тръгнахме преди час от Милануу. Спукана гума и забравен отключен фургон. Още сме в иЗходна позиция ама след малко тръгами. РаЗузнаването от снощи ни заведе до яката беседка с барбекю на 3 км
Малко след отчета, още в селото Милануу ми заминаха скоростите. Час и полвина в бокса и добре че намерихме флекс. Продължаваме напред.х пършевица. А къде е пътеката?
Очин дол
Загорка ретро. Има пътека. Заминаха 50 кинта за скотостите. Ама пък оцеляхме. Слизаме към дядо Йоцо да си изпием последните 4 лв. После ще го мидлим. Баси кривия ден. Има за разказване...
За шизофринията и хората...
То ясно, че само аз си пиша в тая тема, че си и отговарям, ама като терапия ми действа. Доктора каза - не спирай! Отпуска едно такова, цял ден почти като съм се стискал по чукарите. Тея дни дано успея да сложа и някоя снимка, да и се радвам. Трак, да си кажа сам на себе си - няма, понеже батерията замина преди да тръгна.
Ух... то как ни тръгна ... още от вчера, но като имам време ще го напиша дълго как си беши, за да мога да го чета и да му се радвам.
Чу ли Борка?
И ти Ники.
Къ мраза дее*а...
Ае лека, Пацко!
Къ мраза така дееба............да си пишеш сам в тема. Явно е модерно да си правиш просташки темички и да си ги четеш . Поздрави от просташката група.Весел и усмихнат ден от нас и сложи някой фотка нещо, разказче.Купи си и по -свястно колело, че това като чета как се чупи, къде не си дал 2000-3000 лв. , че за едно колелце се стискаш
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети