ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Да изберем място за следващата пиринска форумна сбирка, а?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
Да изберем място за следващата пиринска форумна сбирка, а?

Място на пиринската форумна среща
х.Беговица
21%
 21%  [ 6 ]
х.Бъндерица
53%
 53%  [ 15 ]
х.Попови ливади
25%
 25%  [ 7 ]
х.Мочарата
0%
 0%  [ 0 ]
Общо гласове : 28

Автор Съобщение
OpenMind

Мнение Отговорете с цитат
Dimo Kolev написа:
Аз за това казвам Папаз чаир. До там може и през Асеновград-Доспат-Неврокоп да се мине.:

Пещера-Батак-през Беглиците и Широка Поляна-Доспат-Неврокоп.
Пътя е ремонтиран, пък и Родопа ще ти се разкрие по един неповторим начин.
Сря Май 27, 2015 3:32 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mislesht

Местожителство: Пловдив

Абе вие да нямате нещо общо с това:

http://pik.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE-news339376.html

Shocked

Сря Май 27, 2015 4:51 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Kent

ми то и така си беше там Laughing
Сря Май 27, 2015 4:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dido

Технически Загаза далеч не е по-лесно достъпна от Беговица, бих ги сложил наравно.

Сря Май 27, 2015 6:36 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
igurbev

Местожителство: София

Ако ще се ходи пеша от Върбите, изобщо не са наравно. Какво стана с анкетата за хижа?
Сря Май 27, 2015 6:43 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
dido

ZCEZBPM написа:
Новата анкета нещо се е бъгнала.
Как става гласуването?
Аз нещо не мога да го направя.
Няма копче за натискане.Smile
Като гледам броя гласове за трите планини от предната анкета не са изтрити и са се се прехвърлили на първите три хижи.

Дам, има някакъв проблем, щото аз все едно съм гласувал.
Ти мисли и решавай бързо, че ...

Сря Май 27, 2015 10:04 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Speedy

Местожителство: Неврокопъ

Що се отнася до достъпност най-удобни са хижите "Бъндерица"/"Вихрен" и "Попови ливади", както и хотел/хижа "Гоце Делчев", до които има асфалтирани пътища. Почти до асфалта е и хижа "Предел", но тя е малка като капацитет.

Сря Май 27, 2015 10:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
dido

Speedy написа:
Що се отнася до достъпност най-удобни са хижите "Бъндерица"/"Вихрен" и "Попови ливади", както и хотел/хижа "Гоце Делчев", до които има асфалтирани пътища. Почти до асфалта е и хижа "Предел", но тя е малка като капацитет.

хижа "Гоце Делчев" горя зимата

Сря Май 27, 2015 10:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Mariana1000

За проблемите с анкетата съм виновна аз, щото исках да я променя, ама чистачката ме насмете да излизам, че искаше да си ходи и оплесках работата. Дано не ме уволните сега Confused
Ще се опитам да оправя нещата, но ще трябва да се гласува отново, нали? Rolling Eyes
Ето, сега ако не стане срещата както трябва, може да ме обвините, че аз съм я саботирала Wink

Сря Май 27, 2015 10:36 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ристо Туристо

Местожителство: на 950 м.н.в.

Нещо не фащам вера на тая анкета.
Много прилича на предишната.
Толко па не стана некой мукает да пусне отделна нова за местото.

Сря Май 27, 2015 10:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mariana1000

Oops Добре че съм "недосегаема и над всички правила", че иначе лошо ми се пишеше... Tooth

Сря Май 27, 2015 10:46 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Rincewind

Нищо недостъпно няма и в хижа Яворов. От разклона за Бетоловото на главния път София/Благоевград-Разлог/Гоце Делчев до хижата са около 2-2.30 часа път (7,5 км), от които половината по асфалт през "призрачния град", а другата половина по пътека (или по по-плавния черен път, което удължава прехода с около половин час).
Ако на някого толкова не му се ходи около час по асфалта, може да отиде по Разлог и да вземе такси до горния край на Бетоловото (началото на пътеката), което е малко под 8 км и няма да струва повече от 10 лв.
Всички автобуси от София/Благоевград към Разлог, Банско, Добринище, Гоце Делчев и Хаджидимово (а те хич не са малко) могат да оставят пътници на въпросния разклон.

Чет Май 28, 2015 6:09 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Йосарян

Местожителство: Димитровград

Хора, моля ви се, престанете с тези достъпности. Да не правим тим-билдийнг или ни трябва кворум за да гласуваме нещо.
Хижата трябва да е в планината, а не до нея.
Аз още не съм гласувал, защото някои от хижите са ми непознати и искам да проуча какви преходи могат да се направят около тях и ще избирам единствено по този критерий.

Чет Май 28, 2015 10:36 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ilko

Местожителство: България

Мнение * Отговорете с цитат
.........
Чет Май 28, 2015 11:21 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dido

Йосарян написа:
Хора, моля ви се, престанете с тези достъпности. Да не правим тим-билдийнг или ни трябва кворум за да гласуваме нещо.
Хижата трябва да е в планината, а не до нея.
Аз още не съм гласувал, защото някои от хижите са ми непознати и искам да проуча какви преходи могат да се направят около тях и ще избирам единствено по този критерий.

Под достъпност единствено имам предвид времето, за което хора от източна и северна България биха стигнали до някаква адекватна изходна точка, отдето да стигнат до мястото на сбирката.

В този смисъл всичко, южно от линията Симитли-Добринище се явява трудно-достъпно и би отказало доста народ.

Чет Май 28, 2015 11:55 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Страница 5 от 7

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.