Регистриран на: 17 Юни 2012 Мнения: 685 Местожителство: Димитровград
Дръж се прилично ве, Бугчо.
_________________ И нека се знае:
1) Щастлив съм, че живея в България, а не някъде другаде.
2) Балкана е единствен и неповторим и добре, че е така та да ги има Рила, Пирин ...
Вто Май 26, 2015 3:31 pm
bugcho
Хаххаха защо наистина ми приличат на Lomer... Аз съм с LOMER Pelmo STX. Дововолен съм...
човека пише по-горе че са бестард-ки, ве!четете ги тия теми
Вто Май 26, 2015 8:13 pm
Станислав
Йосарян написа:
Обувките са Бестард, Брейторн Лайт. Най-добрите са з-то са мои . Аз съм такъв, като си купя нещо и то става най-доброто.
Честито нови обувки. Тази година аз също си купих Бестард, но Брайтхорн Про. Миналата събота и на тях им беше първото разтъпкване и, подобно на твоите, на мен също се опитаха да ми направят едно леко мехурче на много нетипично място. Засега не бързам да обвинявам обувките, по-скоро си мисля, че проблема е от допълнителния софтуер по краката ми и от неправилното връзване. Което подлежи на тунинговане.
Иначе много хубав маршрут си врътнал. Отдавна съм хвърлил око на качването по Чуфадарица, ама дано тази година най-накрая да му дойде реда. В това отношение снимките ти ми бяха много полезни за да добия визуално впечатление за пътеката.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети