На другия ден - в неделя, след дълго размишление, като видяхме,
че времето не се е променило откъм гледки, решихме да слезнем от север – към Рибарица.
Искахме да се видим за по-дълго и с нашите „северни приятели“.
Но преди това направихме опит да се съберем за обща снимка.
Това е резултатът:
И така, поехме към Рибарица...
Снегът не беше много и навлизайки в горския пояс съвсем започна да отстъпва...
Гората беше някак свежа и мистична, с пролетни цветя и зелен мъх, покриващ камъните – красота!
Сравнително бързо и неусетно слязохме по пътеката до колите.
Отново обща снимка на част от „северната“ група, омешана с малко „южняци“.
За разбор на събитието се разходихме до град Тетевен в ресторант „При Шалмата”.
В заключение мога да кажа, че си изкарах страхотно.
Великолепни снимки и чудесен пътепис от Деси - явно освен добра фототехника се иска и майсторлък
Чет Апр 02, 2015 12:49 pm
tzezko
къде беше
Хей krasy, който си Тошко, но винаги си искал да бъдеш Крейзи, къде се покри? Защо не се появи на мястото на срещата?
Чет Апр 02, 2015 2:05 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3385 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Вчера се сетих, че преди време - вдъхновен от таблицата на Valio - направих неин разширен вариант.
Добавих информация освен за брой мнения и за брой думи, и за брой символи - със и без интервали.
Въпреки, че оттогава мина повече от месец, реших да я публикувам, за да повдигна темата.
Защо ли? Защото няколко пъти вече ме питат кога ще бъде следващото събиране на форума.
Дали да не "разчупим традицията" и да направим лятно такова? Съвместно с някоя доброволческа дейност?
От таблиците става ясно истинската подредба на "първенците", изказали се по темата.
Също така е интересно развитието преди и след срещата. Както и новите участници.
В таблицата може да има малки грешки, което едва ли ще повлияе на "крайното класиране".
П.П. Преди някой да е задал въпроса "Защо?" - защото таблицата беше чудесно упражнение с Ексел.
ако някой разбра нещо от туй последното да каже. Аз нищо. Освен че май ме изместиха от първото място. Халал да им е.
Кога и къде ще е новата среща? Да точим котките.
Чет Май 14, 2015 11:42 pm
dido
Някак неволно ми се набива на очи, че Стефчо разполага с тонове свободно време и мерак да чертае разни линии и точки върху карти и самолетни снимки.
Стефчо, що не се хванеш да рисуваш карти при нас в BGMountains, барем ти уплътним времето ?
_________________ Бутам след осмата бира
Чет Май 14, 2015 11:58 pm
ivailo.hr
И аз в тази посока го агитирам, ама май засега няма интерес. Засега...
Пет Май 15, 2015 12:09 am
НИКОЛАЙ Т.
Е,как така не разбра Димчо,ще ти обесня.Явно тук има хора с много свободно време и те вместо да го използват за нещо смислено(както предложи Дидо) се чудят каква от голяма по-голяма глупост да измислят.Все пак времето си е тяхно и имат право да си го губят.
Прав си, убиването на времето си е убийство, като всяко друго.
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Пет Май 15, 2015 10:11 am
igurbev
mislesht написа:
Прав си, убиването на времето си е убийство, като всяко друго.
Абе оставено от Стефан живо свободно време е със сигурност в пъти повече сравнено с тези, които го безмилостно унищожават в полза на чужди интереси. Та както често се случва - "Крадецът вика, дръжте крадеца".
Пет Май 15, 2015 11:19 am
tzezko
[quote="НИКОЛАЙ Т."Явно тук има хора .............. [/quote]
Има, има. И Моканиновци също има.
Пет Май 15, 2015 12:08 pm
НИКОЛАЙ Т.
Aaaa Цецко бъркаш ме с някой друг. Моканин е влашки пастир,а според българския тълковен речник е:едър,бавен и мързелив човек.Освен това написаното от мен беше провокирано не от твоето списъче,а от безумната (безмислена според мен) четири страници таблица на Стефко.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... , 28, 29, 30Следваща
Страница 29 от 30
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети