Здравеите аз съм нов във форума и съм радостен че го намерих
Скоро бях на Митика в Гърция и съм потресен от хижата там.Невероятна чистота ,подредено уютно ,хижарите учтиви абе които е бил знае.
Даите да отворим една касичка и да спистявами по някои лев да изпратим НЯКОИ наши хижари да видат как си стопанисва хижа.
Не искам да засегна всички хижари.имаме и ние свестни.
...и като си извадиш храната и примуса те гледат като натровени...
Хареса ми това, че в 22 гасят тока.... и няма аз съм аверче на хижарчето и свиря на акордеон.
_________________ Който пие бира не умира!
Пон Юли 27, 2009 10:03 pm
dido
Мене ме пускат засега да ям горе, че гледам лошо от време на време - особено като докопам бирата ... Павката и Стефчо разправяха, че русата кака ги гонила с манджите оттам.
_________________ Бутам след осмата бира
Пон Юли 27, 2009 10:20 pm
ipon_
dido написа:
Мене ме пускат засега да ям горе, че гледам лошо от време на време - особено като докопам бирата ... Павката и Стефчо разправяха, че русата кака ги гонила с манджите оттам.
Ми аз незнам да са забранили само казаха да не се яде в стаята което е нормално.
Направи ми впечатление и разните значки,нашивки и тн.
Умно и готино е да искарат някои лев от това,може да се поучат и нашите хижари на това
Вто Юли 28, 2009 9:05 am
isometrus
Хубави са ама само трите на Олимп дето са и сред най-посещаваните в европа!Навсякъде в Гърция редките хижи и заслони се отварят само с предварителна заявка на голяма група и не веднъж съм псувал замръквайки по баирите там,мечтаейки с носталгия навъсеното човешко присъствие в целогодишните мърляви нашенски хижи отстоящи на няколко часа една от друга
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети