Преди девет месеца.....
Здравейте приятели, точно преди девет месеца и един ден е първата регистрация във форума. Бавно, но славно той започва да придобива все по-голяма популярност и да се чете от все повече хора. Голямото предимство тук е, че темите са сортирани и като ти трябва нещо, го откриваш много бързо. Тук няма обиди, няма заяждания, няма "мъже" с ножовки, все неща, които са достатъчни за да привлекат нови хора и приятели. За мен форумът ще се развива все повече и повече исе надявам, когато чукне една годинка вече да има над сто регистрирани потребителя и над хиляда мнения
Всички се надяваме! Не толкова да се регистрира бройка, колкото регистрираните да четат, а и да пописват туй-онуй.
Между другото, отдолу вече се мъдри времето по върховете! Така де, за улеснение, не че всеки не знае къде се намира...
Чет Авг 30, 2007 1:48 pm
dido
Мда, в това намирам достойнствата на форума - качествени и добре илюстрирани пътеписи и особено добре подредена информация. И наистина - дано има повече такива за в бъдеще, както и повече доволни от информацията хора
Чет Авг 30, 2007 1:51 pm
irmelinda
успех и от мен. Тъкмо видях това с времето отдолу и се чудех къде и кого да похваля! готина идейка.
аз си мисля, че и една тема за снимки трябва...за такива мързеливи туристи, като мен, дето ги мързи за пишат пътеписи.
Поздрави!
_________________ „Нещата не се променят. Човек просто променя начина, по който ги вижда, това е всичко.“ - Карлос Кастанеда
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети