хижа Рибни езера
Досега съм пропускал за подробни шматкания района на х. Рибни езера, а сега ми се иска да го направя в 4-те почивни дни - та в този ред на мисли - подходяща ли е хижата за три нощувки? Не ми се мъкне палатка - искаме да сме леки и бързи.
Благодаря предварително!
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Сря Авг 29, 2007 1:09 pm
irmelinda
Аз ходих там преди месец, но на палатки.
В хижата една жена се опита да ни метне като ни поиска супер много пари за палатки, следващия когото попитахме (едно младо момче, което ни продаде бирата), ни каза с пъти по-ниска цена. (направиха ми лошо впечатление просто,иначе може да са любезни)
Бунгалата изглеждат кофти, едното го ремонтират в момента..може и да стане хубаво.
Вечерта ни изгониха от столовата, защото се бяха събрали някаква група (местни май), бяха се изпонапили и крещяха до много късно.
Ако сте с кола, винаги можете да си тръгнете, ако не ви хареса.
иначе е много красиво
Хубави почивни дни
_________________ „Нещата не се променят. Човек просто променя начина, по който ги вижда, това е всичко.“ - Карлос Кастанеда
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети