Тези чорапи и аз ги имам, от 2 години ги ползвам и съм много доволен останаха си все така меки.
Между другото това което съм забелязал при тях е, че не се вмирисват колкото и продължително да ги носиш , за разлика от други чорапи с изкуствени материи.
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Сря Фев 26, 2014 9:25 pm
disbelief
peca написа:
Тези чорапи и аз ги имам, от 2 години ги ползвам и съм много доволен останаха си все така меки.
Между другото това което съм забелязал при тях е, че не се вмирисват колкото и продължително да ги носиш , за разлика от други чорапи с изкуствени материи.
Точно! Работя в едно хале, където понякога е доста студено и един ден се излъгах ида на работа с тях.
Краката ми завряха в работните обувки, но като се прибрах, липсваше обичайната миризма
Днес му направих сефтето и съм много доволен от дишаемоста, въпреки високите температури.
Заради сенчестата пътека аз си вървях с него без да усетя грам спарване.
А като прибавим и цената направо си е трепач, смятам да си го ползвам това лято като връхно и да не нося това с което ходя и зимата.
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Нед Юни 22, 2014 6:09 pm
negat1ve
peca написа:
Днес му направих сефтето и съм много доволен от дишаемоста, въпреки високите температури.
А като прибавим и цената направо си е трепач, смятам да си го ползвам това лято като връхно и да не нося това с което ходя и зимата.
Декатлонското е чиста найлонка. Купих си го с идеята, че си купувам найлонка, защото си затрих предишна менте-найлонка на North Face, и съм много доволен от него в тази му роля (много е леко, не пуска вода, пази от вятър, запарва порядъчно, ако решиш да ходиш по-дълго него, ей такива ми ти работи). Перфектно леко якенце за лятна планина при внезапно разваляне на времето или почивки в по-усойни и хладни/ветровити местенца. Не бих рискувал с него като единствена връхна дреха между октомври и май.
Имам ето този модел http://www.touris.eu/product.asp?catid=1970 закупени са от същия сайт.ЗА седем години постоянно носене в градски условия и доста обикаляне по тукашните чукари не са мраднали.Нося ги с обикновенни памучни чорапи няма никакви следи от запотяване,мирис на крака или пришки.Тук зимния период това са три месеца доста дъжд за тези седем години нито веднъж не съм усетил да пропуснат вода не съм използвал никакви спрейве.Скоро си закупих втори модел http://www.touris.eu/product.asp?catid=2643 модел на същата марка засега сам доволен много по леки са и удобни но времето ще покаже тях мисля да ги нося повече в градски условия.И двата модела са от женската серия но имам малък крак 38-39 -ти номер.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети