Здравейте, следя темата с удивление за тези скоростни обиколки по върховете,
но и на мен ми е интересен въпроса на Иван!
Сря Фев 25, 2015 3:05 pm
pirinist
Този маршрут на Пирин е нищо като физическо постижение, като гледам как сега бягат Дизела и други такива състезатели , тъй като участвувам в организацията на тези мероприятия- Витоша Трайл , и да не ги изброявам отново всички.
Последната промяна е направена от pirinist на Нед Мар 01, 2015 7:49 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Сря Фев 25, 2015 7:22 pm
igurbev
pirinist написа:
Този маршрут на Пирин е нищо като физическо постижение, като гледам как сега бягат Дизела и други такива състезатели , тъй като участвувам в организацията на тези мероприятия- Витоша Трайл , и да не ги изброявам отново всички.
Не бих казал. Това бягане на Витоша, което си линкнал по най-дългото трасе е 27 км като предимно се бяга по сгодни за бягане пътеки. Пиринското ходене, което описваш, няма нищо общо нито като разстояние, нито като денивелация (в пъти), пък за трудност на терена изобщо да не говорим.
Колко километера и денивелация беше вашето? Като 21-годишен вифаджия няма как да не си го сметнал, ако не за друго - поне да се похвалиш (пред мацките, сочейки Сейко-то ).
Сря Фев 25, 2015 9:17 pm
pirinist
... Кремиковските ходачи / дали в интернет има инфо за тях ? ...
Последната промяна е направена от pirinist на Нед Мар 01, 2015 7:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Сря Фев 25, 2015 10:20 pm
headless_fly
pirinist написа:
... Кремиковските ходачи / дали в интернет има инфо за тях ? ...
В края на август май се засякохме с един от тях. Не си спомням името му, каза, че е бил някакъв туристически организатор в "Кремиковци" и почти всяка седмица е водил групи из планините, включително и на екскурзионни летувания. 74-годишен е и след като се е пенсионирал се е преместил да живее в с. Бяла Черква, но винаги през лятото прави многодневни преходи в Пирин и Рила, обикновено сам. Вървяхме заедно от хижа Беговица до Синаница, с добро темпо и само две-три кратки почивки, колкото да уважим боровинките край пътеката. Честно казано, пожелах си и аз на неговите години да съм в такава форма. А като се разделяхме ми стана мъчно, защото каза, че това ходене му е като сбогуване с Пирин и вече няма да кръстосва из планината както му душа иска, а ще се заседява в някоя хижа и ще обикаля с малката раничка около нея
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети