Как успя да го копираш това?
Доста бързо го оправиха.
По - скоро е лекомислена подигравка с труда на човека, който е написал статията.
Остава за винаги в архива, не е като да си редактираш мненията.
Аз мисля да се съобразя с молбата на Мислещ.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Сря Фев 18, 2015 10:48 pm
Mariana1000
Как успя да го копираш това?
Доста бързо го оправиха.
Абе ти верно си психопат. Знаеш ли че редовно ползвам с учениците си уикипедия в часовете. Представяш ли си наистина какъв добър майтап ще бъде, ако всеки трие като тебе полезната информация и я заменя с глупости, а тя потрябва на някого?
Наистина статията все едно е писана за тебе - "Социопатът никога не изпитва вина, тревога или разкаяние, тези чувства са му непознати, той се държи така, като че ли няма съвест, защото неговите понятия за критическо възприемане на поведението и за добро, и зло са силно изкривени."
Да посегнеш на уикипедията... Рядко оставам без думи, ама този път просто не знам какво да кажа, акълът ми не може да побере такава простотия и глупост.
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Не учиш децата на правилните навици Янице.
Уикипедията не е източник на който човек може да се довери.
Един куп неверни неща се пишат вътре.
Родителите на тези деца знаят ли какви ги вършиш?
И нямаш ли си работа в кухнята?
п.п.
Модераторите ...не че нещо, ама ако може да се скарате на Марианчето.
Янице - скарвам ти се. От утре никаква Уикипедия. Само трудовете на Т.Живков, Л.Брежнев, Пол Пот и другите.
Не учиш децата на правилните навици Янице.
Уикипедията не е източник на който човек може да се довери.
Един куп неверни неща се пишат вътре.
п.п.
Модераторите ...не че нещо, ама ако може да се скарате на Марианчето.
Самичък ли ме оставяте да се оправям с ядосана жена?
Много сте жестоки ей. Това е по-лошо и от китайско мъчение.
Като вземем информацията за туристическата екипировка в Уикипедия и твоите мнения за нея...
Аааа, източник е! И то много по - достоверен от Иво Булнеса.
Извинявам се на Мислещ, че го излъгах.
Тук вече ще пусна малко спам, като извинението ми е че не съм първия който не е по темата.
Към хората които малко ми се разсърдиха че минах край хижа Триглав и не се обадих.
Амо влезте ми в положение.
Ако някой като госпйцата по-горе ви държи такъв език без повод от моя страна и то от няколко месеца насам и главно на лични, бихте ли изгаряли от желание да хапнете от тортата, която е приготвила.
Дидигене, ти нали обеща да се скриеш там дето слънце не огрява.
Разбрах чак сегаааа. Хората се сбират зарад тортите на Яница...
Сигурно ги прави по рецепти от Уикипедия.
Тук вече ще пусна малко спам, като извинението ми е че не съм първия който не е по темата.
Към хората които малко ми се разсърдиха че минах край хижа Триглав и не се обадих.
Ако някой като госпйцата по-горе ви държи такъв език без повод от моя страна и то от няколко месеца насам и главно на лични, бихте ли изгаряли от желание да хапнете от тортата, която е приготвила.
До колкото те познавам лъжеш, че те е нападала на лични. Това не го казвам в нейна защита.
Обещах да не се обаждам по темата, не да се крия. Извиних се, че излъгах. Все пак не съм мижитурка, че да се крия от хората, нали?
Ако не искаш да коментирам твои теми, начина е един.
П.С. Трябва да вкараме ред в цитатите, че да не се повтарят.
Сря Фев 18, 2015 11:34 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3367 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
ZCEZBPM написа:
ZCEZBPM, не знам какво точно означава за тебе да изгаряш от желание да хапнеш торта, но явно ти се хапва, щом си заявил желание да ти се изпрати парче от нея по Еконт:
ZCEZBPM написа:
...Все за тортата която Яница прави говорите.
Не може ли едно малко парченце по Еконт да ми пратите...ако остане де?
Момченце съм все пак.
Една торта направихме и закарахме в Сопот. Колко му е да направим една и за Стара Загора.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети