Търсиш предложения и организатор или опипваш почвата. Второто е ясно - като се реши всеки който иска ще се юрне. Първото обаче е препъни камъка в цялата организация. Търси се човек като Христо Туристо, който да перне по масата и да каже там сме. Иначе на всеки ще му намерят цаката - я организатора де се слага отпред, я предложената хижа не била по вкуса на тоз или онзи. Демократично било с гласуване. Мухи - има да се точи два месеца и после пак ще има много несъгласни. Абе или някой се нагърбва и казва там ще е и идва който иска, или Старопланинците лесно ще се сберем нейде с два три поста тук или у фейсбуко. И пак ще има мрънкане до небесата. Затова май е най-добре първо да се избере организатор, който е съгласен да се нагърби с повечето неща и който да каже къде да бъде срещата.
Само да не е на Вазов че там много лавини падали казват
Пон Фев 02, 2015 3:02 pm
Pagane
;
На мен лично не ми пречи мястото на срещата къде ще е, след вчерашното ми 8 часово прибиране от Карлово до София мога да си обиколя България , но колегите от Русе недоволстват за далечните хижи , предлагам да се сложи средна точка на картата на България , за да е еднакво разстоянието за всички
Пон Фев 02, 2015 3:23 pm
Mariana1000
Нищо не търся, само напомням, че дойде време за срещата. Защото Тихомир е зает човек, пък аз днес съм отпуска и нищо не ми струва да пусна темата.
Ристо наистина направи хубава среща, но старопланинските са по-скромни. Нямаме нужда от организатор, просто всеки да си каже на коя дата ще му е най-удобно и ще изберем такава, дето няма много заети на нея. И всеки си отива както и когато може.
Не съм пуснала анкета, защото според мен модераторите не ги долюбват тези работи с демокрацията (и с право).
Хижата по традиция ще е в Централна Стара планина за да е удобно на всички. Доколкото сме водили разговори да ходим всеки път на различно място, се изключват Левски, Амбарица, Козя стена и Узана.
Нека тези, които ходят през зимата в Централен Балкан да кажат кои от другите хижи работят и предлагат условия за среща. После ще ги прозвъним и ще видим къде може и къде не.
Ще помоля да няма опити за паника, интриги и организаторстване този път
И да кажа на мен кои дати не са ми удобни: на 14 и 15 февруари има едни РД, на които трябва да бъда, мисля и не само аз и на 28 февруари е Тодоров ден, има във форума именници, които сигурно вече имат планове за този ден. А от 28 февруари до 3 март се събират четири почивни дни, всеки ще ги използва за по-дълги ходения или семейни дела
П.П. Няма да се събираме с уговорки във фейсбук или на лични, видя се какво стана есента с такива простотии.
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Пон Фев 02, 2015 4:51 pm
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София
'Добрила' има 80 места,много възможности за преходи.Е,няма бълхи,пък има и лифт за онези ,които идват на срещи ,а не за маратон; с парно е ,а баните винаги работят,но това може да се преглътне ,все пак.
.....аз давам един глас за Момина поляна.Достатъчно голяма е , с постоянен ток и вода,много любезни домакини.Мисля и ,че е сравнително лесно достъпна и от север и от юг.
Мнооооооооооого лесно достъпна в лошо време. Има няма 11 часа.
1 глас за Вежен
Пон Фев 02, 2015 6:35 pm
todor__x
2 глас за Вежен. При свободни дни 21,22 и 23, устройващи ме.
Февруари или март датите съвпадат, но на 23.03 може и да работя.
Последната промяна е направена от todor__x на Пон Фев 02, 2015 9:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пон Фев 02, 2015 7:02 pm
Mariana1000
todor__x написа:
2 глас за Вежен. При свободни дни 21,22 и 23, устройващи ме.
21, 22 и 23 февруари или март?
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Пон Фев 02, 2015 7:09 pm
Balkandjiq
rain написа:
'Добрила' има 80 места,много възможности за преходи.Е,няма бълхи,пък има и лифт за онези ,които идват на срещи ,а не за маратон; с парно е ,а баните винаги работят,но това може да се преглътне ,все пак.
Местата в Добрила всъщност са 50.Освен ако не броим и тия в хотелската част.Няма да коментирам и че в съботен ден поне половината са си заети по принцип по закон Божий.По същия този закон в събота срещу неделя задължително има и дискотека до сутринта.Нощувката е 15лв.,в хотелската част съответно 35/50лв.Бира 330мл почва от 3лв. нагоре,парче паниран кашкавал колкот цигарена кутия-9лв....
Единственото хубаво е че е удобен изходен пункт за други маршрути.
Просто казвам,нямам никакво намерение да "организаторствам"(като някои други люде,които също не организаторстват,но вече понамекнаха кога и къде не бива да е сбирката ).В интерес на истината ми е все тая,щото дори и пред дома да се направи сбирката-то пак няма да дойда на нея...
_________________ Планини има много,но Балкана е само един!
Ааа не.Тва хоро съм го играл.Това че се качвам от време на време там да помагам малко,че съм им направил сайт и го поддържам и че от време на време държа някаква връзка с туристи,в моменти когато нямат връзка с тях си е моя работа.Оттам насетне аз наклон на инициативата не ща да давам.Щото после ще излезна аз кривият или тук или горе,а най-вероятно-и на двете места.Даже ако решите да е там ще гледам баш тогава аз да не съм... Кат чуя за тия сбирки и бягам кат дявол от таласъм.
Да не говорим че от север не е много достъпна,а от юг пък е прекалено близо.
Скитам по тия Балкани от 30години насам,не е като да не съм посетил милион и едно места в Централна Стара.Района около Хубавец ще си остане за мен най-прекрасното място на Земята.Както и въобще целия маршрут от хижа Левски по реката до Карлово.Въпрос на вкус,спомени и какво ли още не...
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1267 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
ц ц ц ко беше, на крива комета, Космосът и е виновен... еми Хубаво, като няма да е хубавец. Усойно е да, ама ако е вятър и мъгла, ко от тва... А казано ли е дали трябва да е на хижа или хотел сбирката?
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2, 3 ... 28, 29, 30Следваща
Страница 1 от 30
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети