Здравейте, преди няколко дена с сдобих с една раничка "McKinley Explorer 65" но мисля че имам проблем с настройката на гърба. Раницата беше на размер "М" но ми е малък и реших да го вдигна на "Л" но маи е невъзможно. Когато го сложа от долу на "Л" отгоре не може да се вкара. Ето и снимки http://prikachi.com/images/413/7867413B.jpghttp://prikachi.com/images/415/7867415b.jpg. Ако някои има идея как може да стане ще съм благодарен да сподели.
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3379 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
(Първата ми идея е, че трябва да погледнеш например тук, тук и на други подобни места. За да ти се разбира по-лесно написаното и да се увеличат шансовете да му отговори някой.)
Можеш ли да дадеш снимки на раницата, регулирана на размер "М" и на размер "S"?
Доколкото виждам - ясно е, че няма как ЕДНОВРЕМЕННО да се сложи горната лента през най-горната халка, а долната лента да мине през "L" или през "XL".
Инструкции за употреба няма ли? Ето това намерих за подобно регулиране в сайта на фирмата-производител:
В инструкцията пише, че през халката "L" се промушва ДОЛНАТА лента. А за горната лента не пише нищо.
Идеята ми е:
Горната лента също ли трябва да се премества на друга халка, или остава фиксирана на последната най-горна халка?
Възможно ли е раницата да се носи с промушена и фиксирана само долна лента на халка "L" или "XL", а горната лента да не се промушва през най-горната халка, тоест да остава свободно висяща във въздуха? Ще пречи ли това при носенето на раницата?
Последната (засега) идея е, че може означенията "S", "M", "L" и "XL" да са сложени само информативно, а не за да показват точно къде трябва да се сложи долната лента. В такъв случай халката "M" фиксира максималната дължина на гърба и нищо не може да се направи, без да се преправя дизайна на раницата.
Очаквам и по-компетентни да се включат в разрешаването на проблема (моят отговор цели именно това).
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети