Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3367 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Поздрав за модераторите! :)
Вчера - 14 януари 2015 г, присъствах на интересна лекция в Биологическия факултет на Софийския университет.
"Реинтродукцията на редки видове - успехи и предизвикателства", организатор "Балгарска Фондация Биоразнообразие".
Относно възстановяването на белоглавия лешояд и белошипата ветрушка в България.
След лекцията се помотахме из Борисовата градина.
И понеже предвидливо си бях взел бинокъла и фотоапарата, реших да видя докъде се е придвижила кометата С/2014 Q2.
При което съвсем спонтанно ми хрумна да направя няколко снимки за поздрав на нашите любими модератори.
Ето ги и снимките, специално направени за тях, въпреки премръзналите от студа пръсти:
Вчера - 14 януари 2015 г, присъствах на интересна лекция в Биологическия факултет на Софийския университет.
...
...
Чеки а те черпа един поздрав от модераторите:
"Щъркелът е единствената живораждаща птица - от нея произлизат децата.
Възрастните, както е известно, произлизат от маймуните."
Един истински Шерлок!
Нали винаги напипвам интригата, така и сега разкрих веднага посланието на "по-здрава" за модераторите.
stefan_iliev38 написа:
При което съвсем спонтанно ми хрумна да направя няколко снимки за по- здрав на нашите любими модератори.
Ето ги и снимките, специално направени за тях, въпреки премръзналите от студа пръсти:
А ето ги и "виновниците":
Предложените снимки с преобладаващи фалически мотиви между звездите идват да ни покажат истинското отношение на лирическия герой към Т. В. модераторите.
В подкрепа на тезата, прилагам следните снимкови доказателства, обединени от едно и също название.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети