аз пък си мисля, че в сайта са "пропуснали" единицата пред осемстотинте, та затова. Но обувката е доста дебела спрямо показания бестард. Съизмерима е обаче с двойния модел на испанците, а там има разлика в тежестите. Както и да е, кой каквото има, това ще си носи. Аз не възнамеравам да сменям скоро червените испанци, само щото имало и по-леки.
Пон Яну 05, 2015 12:17 pm
Gamina
Е да, лекия испанец е за някакви бързи изпълнения, не за кибичене на едно място.
някой може ли да ми даде мнение за тези обувки
трябват ми за зимни преходи в бг
също така сме замислили едно изкачване на гроцглокнер та и за там ще ми трябват
до момента съм ползвал само трисезонни и не съм мн запозната как стоят нещата със зимните
благодаря предварително
Вто Яну 13, 2015 12:12 pm
raider
Аз мога да отговоря, като фен на Скарпа, че това е една първокласна модерна туристическа зимна бота.
Последната промяна е направена от joropc на Сря Яну 14, 2015 9:15 am; мнението е било променяно общо 1 път
Вто Яну 13, 2015 7:35 pm
t.hristov
Още един глас в полза на Scarpa -това за мен са едни от най-добрите обувки
Сря Яну 14, 2015 8:48 am
igurbev
Абеее, най-добрите ... То от обувка до обувка и от човек до човек разлика огромна. Преди време се набутах с едни Скарпи, дето ги обух няма и пет пъти и сега висят в килера - по-неудобна обувка за ходене в планината няма, евър!
Само летни съм пробвал-модела е "нангпа-ла" като се изключи че още след първото ходене на прегъвките се появиха миниатюрни пробойни като удобство съм доволен,сякаш...
Сря Яну 14, 2015 9:25 am
heidentum
igurbev написа:
Абеее, най-добрите ... То от обувка до обувка и от човек до човек разлика огромна. Преди време се набутах с едни Скарпи, дето ги обух няма и пет пъти и сега висят в килера - по-неудобна обувка за ходене в планината няма, евър!
аз лично съм носил и мамут и милет асоло и една салева имах по едно време и така нататък.......но след като си купих първата скарпа разбрах че по-здрава и удобна обувка не съм имал и друга обувка няма да купя вече.....ест това си е мое мнение
Сря Яну 14, 2015 1:25 pm
igurbev
Чакайте сега, аз визирах един конкретен модел обувки, които на мен не ми паснаха. Мисълта ми беше, че е безмислено да се глобализира - видите ли, тези са Скарпа, значи са супер. За един супер, за друг - не, за определени условия стават, за други са ужасни ...
Сря Яну 14, 2015 1:29 pm
heidentum
igurbev написа:
Чакайте сега, аз визирах един конкретен модел обувки, които на мен не ми паснаха. Мисълта ми беше, че е безмислено да се глобализира - видите ли, тези са Скарпа, значи са супер. За един супер, за друг - не, за определени условия стават, за други са ужасни ...
напълно съм съгласен
Сря Яну 14, 2015 2:00 pm
heidentum
кой модел на скарпа те е измъчила имаш ли спомен
Сря Яну 14, 2015 2:01 pm
raider
Е разбира се,че никой не казва Скарпа са най добрите, това е нелепо, няма най добри но е една от най добрите! Да има и лоши модели, както и всяка една марка, но при Скарпа едва ли са по вече от пръстите на едната ръка. Други които са ми арни са ЛаСпортива,Бестард,Борел,някой Махмути,някой Салевки, но към Скарпата имам някаква слабост
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети