Здравейте.
След разходката, която съм планирал в Пирин, мисля да сляза в Мелник и от там към Петрич и Беласица.
Въпросите ми са:
Как мога да се предвижа от Мелник до Петрич(там ще бъда през делничините дни, ако това има значение)?
Задължително ли е да имам разрешение и граничните качват ли се горе по Беласица за проверки?
От село Скрът до Петрич има ли транспорт?
Предварително, благодаря.
_________________ БАИР БУДАЛА
Вто Юли 07, 2009 10:54 am
dido
Здрасти, от Мелник към Петрич пробвай на стоп, има бая трафик в района.
За разрешителните - досега не сме имали проблеми.
За транспорта Скрът-Петрич - при едно от ходенията попаднахме на таксиджия в Скрът, който ни превози до Петрич за 15-на лева. Ето телефоните му - 0886 697 845/0894 959 148. Ако ще го търсите за превоз, мисля добре е да му звъннете и да говорите за конкретна дата и приблизителен час ...
Здрасти и благодаря
Току що се обадих до автогарата в Петрич и от там ми казаха, че има автобуси на всеки нечетен час от с.Скрът.
Но все пак ме интерисува има ли някакви проблеми ако съм без разрешително?
_________________ БАИР БУДАЛА
Вто Юли 07, 2009 11:47 am
dido
Последните две години съм ходил 5-6 пъти из Беласица, обиколил съм почти цялата планина. Разрешително не съм търсил, не съм имал проблеми досега ...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети