Имам мечта да мина Ком-Емине и дори съм го планувал за следващата година. Та, чета пътеписи, гледам тракове, правя планове и кво ли още не... Много съм се зарибил! Страхотен пътепис, много ми хареса! До сега изчетох 3 пътеписа. Твоя и този на Тито са някакси различни, но посвоему наистина завладяващи и много ми харесаха. Четях ги на един дъх, бях съпричастен с вас, дори имам чувството че ви познавам... Като стигнехте до Емине и се чудех какво ли бих изпитал аз. Дано разбера...
Пет Дек 19, 2014 11:27 pm
Mariana1000
Veli написа:
Имам мечта да мина Ком-Емине и дори съм го планувал за следващата година. Та, чета пътеписи, гледам тракове, правя планове и кво ли още не... Много съм се зарибил! Страхотен пътепис, много ми хареса! До сега изчетох 3 пътеписа. Твоя и този на Тито са някакси различни, но посвоему наистина завладяващи и много ми харесаха. Четях ги на един дъх, бях съпричастен с вас, дори имам чувството че ви познавам... Като стигнехте до Емине и се чудех какво ли бих изпитал аз. Дано разбера...
Пътеписа ми откъм информация е много непълен, защото тогава не познавах маршрута, както го познавам сега и разбира се доста неща вече не са актуални. Все пак емоциите и преживяванията никога няма да се променят, така че се радвам, че продължава да се чете и даже подпомага някого в решението му да изживее приключението Ком-Емине.
Стигането до Емине е уникален момент, надявам се другата година да споделиш тук как е било при теб
Пожелавам успех и хубаво време!
И не се отказвай, направи го!
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Съб Дек 20, 2014 3:13 pm
tedi_zloto
Сууупер увлекателно четиво! Браво, Яни! Разказите ти още повече ме респектираха от тази Стара планина.
Съб Яну 03, 2015 3:06 am
Mariana1000
tedi_zloto написа:
Сууупер увлекателно четиво! Браво, Яни! Разказите ти още повече ме респектираха от тази Стара планина.
Хахаха, Теди, радвам се. Сега вече няма да искаш само на Пирин да ходиш, нали, ще те направим и теб околостаропланинка
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 13, 14, 15
Страница 15 от 15
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети