Регистриран на: 17 Юни 2012 Мнения: 685 Местожителство: Димитровград
Аз имам ТСЛ 325. Купих ги от Декатлон, когато бяха намалени. Нося 45 Бестард Кросовър и едва закопчавам катарамата на снегоходките. Така че не всички ТСЛ стават на повече от 46 номер. Пиша 46 а не 45, защото съм чувал че ТСЛ ставали на обувки до 46 номер.
Нед Дек 28, 2014 6:16 pm
Йосарян
Регистриран на: 17 Юни 2012 Мнения: 685 Местожителство: Димитровград
Като ги купувах попитах и видях, че пише. Тогава бях с градски обувки. След това в къщи като ги пробвах с Бестарда на преместен до край автомат едва с много усилия каишката достига до механизма, който вече я законтря. След това може да се стегне още малко чрез лостчето - сещаш се.
Притеснява ме как ще ги слагам при кофти условия. Освен аз да бъркам нещо.
А обувките са ми Бестард Кросовър БГ 3 или нещо такова. 45 номер са, макар че трисезоните ми соломонки са 46 и вероятно ще станат на снегоходките по - лесно. Бестардките са доста по груби и сериозни обувки и горе в глезена са по - обемисти.
Нед Дек 28, 2014 7:23 pm
tortomanin
Пробване ще му е майката. А иначе си прав, Балканджи, 49 са китайски, на Мат Стар, дето правят и подметките на половината работни обувки. Китайките ги купувам от фирмения щанд на МОЛа в Пловдив. Това е единственото нещо, за което влизам там.
Нед Дек 28, 2014 9:59 pm
Gamina
MSR също стават за големи обувки (тъй като нямат шина като TSL - няма какво да ограничава размера на крака). Но не е ли по-скоро проблема обема на обувката, не дължината?
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети