Сигурен ли си, че никъде не е имало дърва или просто не сте ги намерили? Питам, че ако затръгваме тая зима, да знам да си носим въглища
А на газта може да й е било студено, каква е?
Харно, красиво, ама спри с тоя пишмански секс! Не стига абревиатурата ти, а сега и едни калинки призова.....
Да разделим туризма с таковането! Ако не искаме с калинки?
Вто Дек 23, 2014 4:00 pm
Gamina
ZCEZBPM написа:
Просто свърши в лош момент . Моя грешка.
Забравил съм, че съм я ползвал.
Така изглежда
п.с. дървата май някъде отвън се намираха
Пусто, като съм кифла и не съм се интересувала откъде се материализират
Сигурен ли си, че никъде не е имало дърва или просто не сте ги намерили? Питам, че ако затръгваме тая зима, да знам да си носим въглища
А на газта може да й е било студено, каква е?
Лятно време има склад за дръва на стотина метра от заслона по пътеката към Кралев двор, вдясно от нея, там където връзват и кучетата (Lat/Lon: 41.69829251, 23.48415538). Не знам дали остават там дърва и зиме, но дори и да остават, вероятно са затрупани. Някакви запаси е възможно да има и в някое от заключените помещения...
Последната промяна е направена от vedrin на Вто Дек 23, 2014 4:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вто Дек 23, 2014 4:37 pm
dido
Дървата - на влизане вместо вдясно, леко напред покрай обувките и после вляво - влиза се в малка стаичка. След това се търсят веднага вдясно. Трябва да има солидно количество ненарязани метровки.
Пътеписа ще чета после, но - поздрави Иво за доброто ходене ...
Яд ме е, че не турих трака в машинката, а реших да карам на спомен от трака който разгледах на компютъра от това къде се минава във финалното качване към Тевно по онова заравненото място северно от Каменишки кукли.
Мисля че все пак го улучих, но с леки отклонения, а и снегът се оказа не какъвто го искахме.
Всъщност сте минали съвсем близо до нашата следа, една идея по-ниско. Мястото, което ви е затруднило (съдейки по времето, което сте прекарали там) е подхода към пресичането на Мозговица (оранжевия участък от зелената следа на фигурата по-долу). Там сте тръгнали почти право нагоре срещу течението ѝ, за да наберете отново височина, и явно сте затъвали в дупките между големите каменни блокове по коритото на реката. Според мен хубаво сте направили че сте се движили по-далеч от склоновете на Каменишката кукла, които в такъв пръхкав (пък макар и донейде оскъден) сняг хич не са безопасни. Ключовата разлика между нашето и вашето ходене е в състоянието на снега. В нашия случай твърдостта му беше съпоставима с тази на много фин мокър пясък на морския прибой. Не се наложи в този ден изобщо да слагаме снегоходките. Вашето ходене е било далеч по-изтощително, но затова пък удоволствието е било съвсем заслужено. Радвам ви се за хубавата разходка.
Сериозно ли прецака намиганията на колегата с колежката? Айде поне един път бъди себеотрицателен и се съобрази със шанса/нуждата/ желанието на някой от екипа/групата...
Иначе ти признавам разказа, макар да са преувеличени историите.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Сериозно ли прецака намиганията на колегата с колежката?
...
Еееееее - и после да му омекнат колената на Миро още на Беговишки превал...
Правилно е постъпил Иво.
Жена летен преход не застрашава, ама зимен със сигурност.
Иво, тя и на теб правеше намеци
А и аз не бях захапал.. Все пак сме на преход, а не на.... Много си сладкодумен, но мога да разкажа случката и по-различен начин
Иначе ходенето беше супер. Имаше си и тежки моменти, но подкрепяйки се и даже надъхвайки се един друг, от време на време, успяхме да го качим...
И не си прав за мотането сутрин, просто времето беше изчислено
P.S - 188см съм
Сериозно ли прецака намиганията на колегата с колежката? Айде поне един път бъди себеотрицателен и се съобрази със шанса/нуждата/ желанието на някой от екипа/групата...
Иначе ти признавам изказа, макар да са преувеличени историите.
Нужди и желания от подобен род на отделния индивид в групата можеха да бъдът взети под внимание само ако отивахме на разходка в градския парк.
Освен това колегата е голям човек и може сам да си решава какво да прави.
Ако беше взел друго решение няма лошо, просто щях да тръгна сам нагоре.
Нали не вярваш, че наистина съм го заключил и съм скрил ключа?
Това е просто начина ми на изразяване.
Не знам защо си мислиш.ь, че в градски парк е по-безобидно. Да не ти разказвам, какъв го ядох на "алеята на новият живот, еле пък в парка на Елхово. Това Е- тата лятно време нищо не са. Именно каквото и решение да вземе колегата, би го зарязал???
Ицо то колената, ама изживяването, изживяването на момента. Нали неочакваните моменти вдъхват живот на..Живота!
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Сря Дек 24, 2014 12:27 am
Гунди
Регистриран на: 07 Юни 2012 Мнения: 300 Местожителство: Стара Загора
То и аз щях да си взимам тел. с уиндоус,но се отказах!Андроидът,казват,че е по-добрия вариант!Поздравления за прехода !Значи като ти се обаждах си тръгвал за хижата Ще идем с теб на Тевно,но лятоска(много съм зле със зимната екипировка)!И се радвам,че отново прописа!Чакам сега другия пътепис-Родопеята(и повечко да пишеш )!
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети