Аз бих заложил на Лесотехнически университет - София (ЛТУ). Имат база в Бързия (от Берковица към Петрохан). Преди около 15 години имах често командировки до ЗАИ и прекарвах в Берковица доста време. По онова време бяхме редовно в Кръстовата къща (дано не ми е изневерила паметта за името) и имам много добри спомени за града и хората в него. Оттогава не съм бил там, така че мнението ми не е меродавно за настоящата анкета.
Сря Ное 26, 2014 10:29 pm
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1267 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
И ние от СУ сме ходили на практики по тоя край. Даже има паметник на студента, дето си е взел МГК от първия път (пък макар и с 3) и е вдигнал победоносно ръка... до пътя...
Здравейте, благоадря ви за отзивчивостта. Става въпрос за този университет http://www.ibsedu.com/
pl27 - Кръстевата къща За съжаление едва ли много се е променило от както си ходил. За това и искам да направя тази дипломна работа, с идеята нещо да се промени занапред
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети