Пиши ме и мене
Ристе, и язе че дойдем. Тури ме у мазето - дека ми е местото. Коуегите Коуе и Ачо там ли че са, че си узнат ли китарите?
Мойта Пена сака да знае дали че има деца. Засега съм сам.
Вуте Гущеров
Аз написах за 2-3 бройки, останах само аз. Ще се кача с Добри , ако има да се помогне . Също така ако има някакъв товар, мога да взема нещо. Относно храна , без претенции, една супа стига. За гориво, ще взема вино или ракия.
Сря Ное 19, 2014 5:24 pm
koue
Re: Пиши ме и мене
viktor написа:
Ристе, и язе че дойдем. Тури ме у мазето - дека ми е местото. Коуегите Коуе и Ачо там ли че са, че си узнат ли китарите?
Мойта Пена сака да знае дали че има деца. Засега съм сам.
Вуте Гущеров
Коуе китара ще вземе, а ти ако докараш акордеона до Говедарци и него на гръб мога да нося.
Сря Ное 19, 2014 5:47 pm
SHOGO
Здравейте и от Мен. Задругата на Блейк си оставаме 7 души, въпреки че един се колебае още.
Ето и какво ще хапнем и пийнем горе на хижата:
Свилен и Еми:
Чушки с дом.сос и чесън – 2бр.
Свинска вратна пържола – 1бр.
ПК без сирене – 1бр.
Салата зеле и моркови – 2бр.
Пържени филийки - 2бр.
Домашна разкошна тулумба – 2бр.
Бира Ариана светло – 3бр.
Росен:
Пил.супа – 1бр.
ПК със сирене – 1бр.
Св.вратна пържола – 1бр.
Омлет със сирене – 1бр.
Принцеса сир. и яйца – 1бр.
Язе:
Кюфте – 5бр.
ПК със сирене – 2 бр.
Кис. краставички – 1бр.
Омлет със сирене – 1бр.
Принцеса сир. и яйца – 1бр.
Иван/M/:
Постна супа-Боб – 1бр.
Чушки с дом сос и чесън – 1бр.
Картофена салата с кромид лук – 1бр.
Бира Пиринско – 2бр.
Палачинка със сладко – 2бр.
Петя:
Картофена крем-супа – 1бр.
Чушки с дом сос и чесън – 1бр.
Картофена салата с кромид лук – 1бр.
Бира Пиринско – 2бр.
Шкембе чорба – 1бр.
Люси утре ще потвърди дали идва, окончателно.
Сря Ное 19, 2014 6:28 pm
Pagane
;
Лежа болна и чакам , но май ще ми се заеме легълцето - искам си го
:
1 - храна - пилешка супа , чушки с доматен сос (ако може да няма чесън или поне малко да е ),
крем супа , закуска - 2 палачинки със сладко .
Няма да изпия 1 л. манастирска сливова от Сърбия , но ще почерпя за нещо като курбан .
Сря Ное 19, 2014 7:08 pm
Йосарян
Регистриран на: 17 Юни 2012 Мнения: 685 Местожителство: Димитровград
Ние ще сме двама. От хижата ще похапнем ако има :
боб чорба - 2 бр.
боб яхния - 2 бр.
кюфтенца - 3 бр.
салатка - 1 или 2 броя.
За закуска каквото има + кафе.
Пиене ще си носим.
Ние смятаме да тръгнем от ЦПШ и да дойдем през Овнарско на хижата. Още не знам в колко часа ще тръгнем.
На другият ден смятаме да минем покрай вр. Мечит през Лопушки, Румски друм, Йончево езеро и до ЦПШ. Възможно е да отидем и до Страшното езеро, ще видим.
Ще бъде добре ако хижарите или някой друг споделят свежа информация в петък какви са условията по високото.
Сря Ное 19, 2014 8:49 pm
Kent
Цитат:
Ние смятаме да тръгнем от ЦПШ и да дойдем през Овнарско на хижата. Още не знам в колко часа ще тръгнем.
На другият ден смятаме да минем покрай вр. Мечит през Лопушки, Румски друм, Йончево езеро и до ЦПШ. Възможно е да отидем и до Страшното езеро, ще видим.
Ще бъде добре ако хижарите или някой друг споделят свежа информация в петък какви са условията по високото.
здравейте, в петък от чайната може да направим същото от цпш - до мечит. утре сме там /чайната/. поздрави. тел-а ми ристо го има.
Сря Ное 19, 2014 9:12 pm
Йосарян
Регистриран на: 17 Юни 2012 Мнения: 685 Местожителство: Димитровград
Идеално. Тъкмо ще утъпчете ако има сняг.
Приятно изкарване.
Сря Ное 19, 2014 9:32 pm
Liubitel
картофена супа- 2 бр.
зелева салата - 1 бр.
пържени филийки със сладко - 2бр.
кафе
Ристо аз не знам как да стигна до тези вили, може ли някакво упътване.Иначе намерих две описания за това как да стигна до х.Мечит.
Ристо аз не знам как да стигна до тези вили, може ли някакво упътване.Иначе намерих две описания за това как да стигна до х.Мечит.
От Говедарци има само един асфалтиран път в южна /най-близките ридове на Рила/ посока и той води до почивните станции. Най-лесно се хваща той от тук - https://maps.google.bg/maps?ll=42.222924,23.665924&spn=0.428651,0.695572&cbll=42.258763,23.467817&layer=c&panoid=mTgNxPzDJKaW6pxORUw-Jg&cbp=12,109.66,,0,11.4&t=m&z=11.
В ляво е автобусната спирка на главния път за Мальовица - в дясно е пътя и само по него, по него до станциите.
След като са пред теб първите постройки в гората, пътя се раздвоява - хващаш отбивката леко вдясно - пътя прави няколко остри завоя /на последния ще видиш автопарка на съфорумниците/, като накрая става черен, пресича ски пистата и по него, по него, та на хижата.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети