Автор |
Съобщение |
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София |
|
|
Нед Ное 16, 2014 10:31 pm |
|
|
didogen
Регистриран на: 15 Дек 2011 Мнения: 1479 Местожителство: kleta majka balgariq |
|
|
|
Аз пък завиждам на Кристина Агилера. Винаги може да се похвали, че е спала с мен. А аз не мога. Тъй де, кой ще ми повярва?
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P. |
|
|
Нед Ное 16, 2014 10:45 pm |
|
|
|
|
|
|
Завиждам на Доктор Кой. Постоянно ми праща картички от някакви планини и градове от други Вселени и времеви рамки. И нито веднъж не ме взе с него.
|
|
|
Нед Ное 16, 2014 11:53 pm |
|
|
hillmanpp
|
|
|
завиждам на софиянците, че до тях е Витоша, Рила, Верила,....
|
|
|
Пон Ное 17, 2014 4:05 pm |
|
|
EXIIIT
|
|
|
Аз пък завиждам на такива като "Станев " Дето са за ГОРЕ и незавиждат на другите, за нищо. Аз пък за всичко завиждам / екипировка,темпо,издръжливост да не говорим за РУСИ СПЪТНИЧКИ/ ами какво да се прави завистлива работа.Завиждам на тия дето могат да носят на пиене, на тия дето не могат, на тея дето всичко правят и на тези дето нищо не правят, че и то затова се иска сърце и яко дупе.
Stanev - амбицията тръгва от завистта..............
Последната промяна е направена от EXIIIT на Пон Ное 17, 2014 4:22 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
Пон Ное 17, 2014 4:12 pm |
|
|
hillmanpp
|
Re: ЗАвистта |
|
Вие откъде познавате Дончо? Аз съм чувал за него. Казвали са ми много хора, че има жижари, които трябва да се мразят... Добре е, че болшинствотохижари са за добродетелна завист, а не такива като твоя/вашия Д.
браво! един човек, който мисли като мене! имам чувството, че също като мене искате сутрин да виждате... връх. или изгрев от връх...
|
|
|
Пон Ное 17, 2014 4:14 pm |
|
|
amdimitrov
|
|
|
|
|
|
завиждам на софиянците, че до тях е Витоша, Рила, Верила,.... |
Освен това Искърското дефиле ни е на 30 минути, Плана на по-малко...
Иначе в планината завиждам най-много на хората с компания, защото обикновено ходя сам и особено на тези с кучетата - предвид, че не мога да си имам такова същество. Проблеми от материално естество нямам, а на хората в по-добра физическа форма от мен само им пускам по едно възхитено "евала" на ум
|
|
|
Пон Ное 17, 2014 7:25 pm |
|
|
Йосарян
Регистриран на: 17 Юни 2012 Мнения: 685 Местожителство: Димитровград |
|
|
|
И аз завиждам. Не мога да кажа точно за какво. Ей така по принцип и заради принципа.
Така че бройте ме и мен - завистлив до пръсване.
Браво темата е много добра.
|
|
|
Вто Ное 18, 2014 9:27 am |
|
|
hillmanpp
|
|
|
|
|
И аз завиждам. Не мога да кажа точно за какво. Ей така по принцип и заради принципа.
Така че бройте ме и мен - завистлив до пръсване.
Браво темата е много добра. |
Преди години, зимно време беше, бях на хижа "Амбарица". До печката един турист (не "планинар") ми се хвалеше с обувките си - стрували около 700 лева. Попита ме с какви обувки съм. Казах му: "С убави". Не му ги показах, макар че се сушаха до Дончовата печка. "Убави" са, наистина - полицейски кубинки, често им пре-залепвам отпралите се подметки...
|
|
|
Вто Ное 18, 2014 1:51 pm |
|
|
raider
|
|
|
|
Интересна тема Аз не съм от завистливите. Но мога да кажа,че завиждам единствено на млади двойки туристи (мъж и жена) тръгнали сами из планините носещи всичко необходимо включително палатка и спален чувал за двама. Носещи и професионални фото апарати със стативи, обективи, филтри, резервни батерии. Спират където си поискат и снимат перфектните кадри, спят където си поискат и колкото поискат, хапват по хижите и продължават така няколко седмици.
|
|
|
Вто Ное 18, 2014 2:21 pm |
|
|
igurbev
|
|
|
Малей какво глездо на змии завистници се заформило тука Започвам да се замислям дали е безопасно да се доближи човек до Мечит тая седмица.
|
|
|
Вто Ное 18, 2014 3:37 pm |
|
|
meco puh
Регистриран на: 18 Яну 2011 Мнения: 1865 Местожителство: обл.Разград |
|
|
Вто Ное 18, 2014 4:39 pm |
|
|
mislesht
|
|
|
Завиждам на по-младите от мен, защото са по-млади. Другото все някак се нарежда, и някога - ако имаш времето.
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето. |
|
|
Вто Ное 18, 2014 5:23 pm |
|
|
DHG
Регистриран на: 23 Юли 2012 Мнения: 452 Местожителство: Кюстендил |
|
|
|
Малко да Ви успокоя всичките - има и благородна завист бе, народе Не се чувствайте гузни от това
|
|
|
Вто Ное 18, 2014 7:38 pm |
|
|
hillmanpp
|
|
|
|
|
Завиждам на по-младите от мен, защото са по-млади. Другото все някак се нарежда, и някога - ако имаш времето. |
Имам инат да се движа нагоре. Но защо ме трвожи толкова онова състояние, когато се върна от Планината и сляза в Хоризонталния свят. Дали завиждам тогава?
|
|
|
Сря Ное 19, 2014 8:24 pm |
|
|
|