Последната промяна е направена от Лари на Нед Ное 16, 2014 10:38 am; мнението е било променяно общо 4 пъти
Съб Ное 15, 2014 4:01 pm
dido
Re: Бравос
tzezko написа:
batPaco написа:
Не хора ами машини
Аз приемам за най- голямото "БРАВОС" това, че успяхме да вдъхнем сила и кураж у batPaco и той да се престраши след две и половина години летаргия.
Ааа скрита лимонка е Пацата
_________________ Бутам след осмата бира
Съб Ное 15, 2014 6:49 pm
Mariana1000
stefan_iliev38 написа:
... вода тече от новата чешма...
Между другото ето как изглеждаше тази чешма миналата година
Не знам кой я е направил, но много се е постарал. Добре, че направихме заслона, да не грози хубавата чешма... или добре че е тая нова чешма, да краси ремонтирания заслон
Накратко - да сме живи и здрави всички строители на чешми и заслони, Бог напред и нагоре и ние след него
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Браво на всички участници в ремонтирания заслон и чешма. БРАВО! Нямам думи просто да опиша ситуацията в сърцето ми. Обожавам Славянка, заслона на Ливаде и цялата дива природа в околията. Заслончето е много хубаво място за оставане с дни да усетиш мястото. Много се радвам, че вече като оставаш ще е така уютно. Тази година като ходихме към май месец, ситуацията беше отчайваща, даже писах на разни познати дали не можем нещо да измислим. Но много се радвам, че енергията все пак се е разбошувала и нещата са станали. И чешмата явно е правена това лято. Браво още веднъж много Ви благодаря. Аз съм от Сливен, но много обичам Славянка и това заслонче. Съжалявам, че не съм чула по рано че се прави ремонт, за да се включа. Пишете ми на лични съобщения, ако мислите още неща да правите. Много много се радвам още веднъж. Поздрави от Сливен и Сините камъни. Тук откраднаха вещите от едно заслонче - печка, кюнци, маси и други разни неща, дано станат нещата и тук да направим нещо.
Поздрави!
_________________ Запазете Дивата природа!
Пон Ное 24, 2014 11:07 am
dido
Коминът е уплътнен вече в основата, надявам се теча над печката да изчезне.
_________________ Бутам след осмата бира
Последната промяна е направена от dido на Вто Ное 10, 2015 9:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вто Окт 20, 2015 3:12 pm
W_sjankata
Обезпечихме заслона с дръвца за зимата. Обърнахме и дограмите отвън. Притеснява ме слабия дебит на чешмичката. всички снимки.
Намирам известен проблем с проветрението на помещението. След уплътняването с новите врата и прозорци помещението не се вентилира и се завъжда мухъл. Трябва да изработим нарочни отвори за вентилация докато заслона е необитаем- едно от нещата е при напускане да се остава отворена печката.
_________________ Превръща се в поредица от нули и се надява някъде сред тях да намери своята единичка. Да намери себе си... С това са занимавам- глупости: ...занимавам се...
Живота си тече сам. Малките потоци се вливат в по- големия, преминават в реката, тя се увеличава, влизаш в мирна вода, успокояваш се.
След което идва нов пролом, тръгва водопад и отново се отправяш нанякъде...
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети