хижа Бор-Платото-връх Камен дел-връх Ушите
От доста време не бях писал,и не бях ходил из планината,но най-накрая се оргарнизирахме и направихме разходка по платото с идеята да стигнем до Алеко,но времето беше толкова хубаво ,че като си седнахме на Камен дел и там си и останахме .След което се качихме и на връх Ушите за да се насладим на невероятните гледки Ето няколко снимки и панорами от там.
тук нарочно се заиграх с небето,това синьо много ми хареса
другата седмица най-вероятно ще изпробвам и другия маршрут "кумата-черни връх"
Пон Юни 15, 2009 1:10 am
Gamina
Супер
Между другото - имам същата негодна карта на Витоша, май беше издание на НП Витоша. Досега не ми е била полезна и грам
Пон Юни 15, 2009 10:52 am
dobrudjan4e
Мхм чудно време, екстра снимки . И да ходиш повече... .
_________________ Който пие бира не умира!
Пон Юни 15, 2009 10:38 pm
Voludar
мерси,ами надявам се идната събота да покориме Черни Връх така да се каже
Пон Юни 15, 2009 11:25 pm
raskoll
аз се свикнах да гледам Витоша от центъра, и ми прилича на Вулкан с връх Камен Дел като център и най-високия връх. а днес като видях Витоша на път към Петрохан бях доста изненадан как изглежда от там. този Камен Дел дори не се вижда, Голям Резен изглежда като първенец на Витоша, а и Кулата също не се вижда добре, губи се, не като от центъра на София.
а от Ярлово също изглежда доста различно.
аз най-много харесвам как изглежда от центъра, с Камен Дел по средата
Вто Юни 16, 2009 10:44 pm
Voludar
Така е,България на планини е много богата,и се радвам че имам възможността по често да посещавам поне една от тях
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети