Местата за спане /официалните/ вече са запълнени, че и малко отгоре.
Това не значи, че следващите желаещи не могат да дойдат.
Хижата по моя преценка може да поеме до 50% повече хора, с оптимизиране на местата и ползване на допълнителните по-невзискателни такива.
Палаткуването ще помогне също.
Що се касае до местата в "столовите". По моя преценка в основната могат да се поберат до 80 човека, тази в старата хижа до 20.
Това ще доведе до формиране на "групи по интереси", но не е кой знае какво.
Важното е да си изкараме добре.
Апропо - трябва да се погрижим да обсъдим въпроса с изхранването и с хижарите, така щото те да са по-добре подготвени и да се справят.
Почти сигурно + 2 ,места 1 вътре,1 вън - уточнава се!
Общо 2 /двама/
Пет Окт 17, 2014 6:46 pm
Niksi
Хм...дали па и аз да не дойда да се поотъркам у ВИП-овете ... белким прихвана все нещо.
Добре е замислено ...живи-здрави само.
Инак относно спане, то е ясно - не ме мислете.
Общо 1 /един/
_________________ Планинското притегляне е обратно на земното - нагоре, а не надолу.
Хм...дали па и аз да не дойда да се поотъркам у ВИП-овете ... белким прихвана все нещо.
Добре е замислено ...живи-здрави само.
Инак относно спане, то е ясно - не ме мислете.
Аре - че те праиме и ВИП геокешър - имам идея една за борба с бракониерите
Цитат:
книгата я има вече в книжарница „Български книжици“, магазин „Аутсайдер“ и магазин „Алпи“
Чет Окт 23, 2014 5:06 pm
iozkan
И за мен,, ако може 1бр. от книгата "Пирин-географски и етимологичен речник". Друго си е да получиш на такова място, от точния човек, такава ценна книга. И не се ослушвайте, ами поръчвайте речника!
Пет Окт 24, 2014 7:40 am
Marthin
Айде и един млад ентусиаст. Бройката не мога да кажа с точност ( 2 или 3) , но ще се спи на палатка , или няма да се спи. Срам е да съм толкова близо и да не посетя такова голямо събитие !
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети