Dandan, кучето е на Христо (Руци) - собственика на чайната, до ЦПШ-то. Абе, познато, познато чак вчера се сетих от къде тази лигла ми е позната.Лигла е голяма - обожава да я галят. Дано не бъркам пола, при толкова "дживотни" в района взех да ги бъркам вече.
_________________ Всичко е възможно.
Съб Окт 18, 2014 5:45 pm
dandan
Liubitel написа:
Dandan, кучето е на Христо (Руци) - собственика на чайната, до ЦПШ-то. Абе, познато, познато чак вчера се сетих от къде тази лигла ми е позната.Лигла е голяма - обожава да я галят. Дано не бъркам пола, при толкова "дживотни" в района взех да ги бъркам вече.
Мъжко е.
Съб Окт 18, 2014 7:13 pm
ceckoguide
Днес направихме една лека разходка от Беклемето до х.Козя стена, времето беше невероятно, целия ден слънце с леко подухване на няколко места снимка
П.П.Защо не мога да кача директно снимката? Пиша [img]линка към снимката[/img] и като дам преглед/прати и си ми го изписва, не ми дава снимка?
_________________ Човек дори и добре да катери, се жени!
Днес направихме една лека разходка от Беклемето до х.Козя стена, времето беше невероятно, целия ден слънце с леко подухване на няколко места снимка
П.П.Защо не мога да кача директно снимката? Пиша [img]линка към снимката[/img] и като дам преглед/прати и си ми го изписва, не ми дава снимка?
Това е странно. Опитах като от адреса на връзката махнах "?dl=0" след .jpg и пак не става.
Същия проблем наблюдавам и с адреси на изображения от ФБ напоследък...
Виж дали снимките са със статус публични - т.е. всички да ги гледат. Да не си сложил някаква рестрикция.
Последната промяна е направена от Лари на Чет Окт 23, 2014 5:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пон Окт 20, 2014 7:24 pm
iozkan
На 18.10. събота посещение на Белоградчишките скали. Оттам на Чупрене и нагоре до хижа Горски Рай, по т.нар. еко пътека, която е около 10 км, 920м денивелация, записана е на първия трак по долу. Вечерта културно масова програма с рожденник. Хижата е топ отвсякъде, вече е номер едно в класациите за хижа, страхотни хижари . Благодарим ви, Митко и Краси!
На другата сутрин, въпреки тежката вечер, единствено моя милост се реши да покрачи из Чупренската гора. Включих турбото, качих се на Оба за 2ч и 10 мин., и слязох обратно за 1.45 мин. Уникална гора, паднали дървета на пътеката, истински резерват, усещане за истинска планина. Да ме прощават любителите на източната част на Стара планина, ама Западния Балкан е много голяма работа, и никой не може да ме убеди в обратното. В бързотията сутрнта, за да не лопам на спящите, си забравих фотото, и имам само 3 снимки правени с телефона, който няма и памет за повече снимки. Две на пирамидата на Оба и една снимка към Миджур. Стоях горе около 15 минути, време страхотно, прекрасни гледки, накъдето и да се обърнеш. След това бегом надолу, очаквайки вече на хижата да ме ругаят, че съм ги забавил. А какво да видя, джигера ми излезе да бързам, а те праскат карти и пият бири на слънце пред хижата. И така до 15.00 ч, когато се сбогувахме с домакините и тръгнахме надолу към Чупрене.
А, и един въпрос малко , към познавачите на Стара планина, от които аз не съм. Според хижаря Митко, когато се излезе на седловината на билото по пътеката от хижата, върхът който е вдясно по билото е Остра чука, а отляво е Реплянска църква. На картата на БгМ са дадени обратно,а сега де, кое е вярно? Действително, този който на БгМ е даден като Реплянска църква е много по остър и внушителен, така изглежда поне. Поразрових се малко и намерих един пътепис на pelitko за Светиниколската планина и там той така е описал нещата, когато е ходил от Стакевци, че се разбира че Остра чука е котата, която е дадена като Реплянска църква. Сигурен съм че някой знае повече по въпроса??
Та така, взимайте раниците и към Горски Рай, там е раят
Неска с колищата от Говедарци през Лажо до Сапарево.
После от х.Пионерска през Зекирица до Говедарци.
Горе е РАЙ...
Утре продължаваме към х.Мальовица и обратно към Овнарско-Говедарци.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети