х.Хайдушка песен - х.Козя стена - вр.Ушите информация?
Здравейте, с приятел го мислим този маршрут за Събота и Неделя, като плана е в Събота да се качим на х.Козя стена там да спим, и на другия ден през вр.Ушите да слезем долу при колата.Някой правил ли го е този маршрут и може ли да ме ориентира като часове горе долу от х.Козя стена нататък колко ще е?
_________________ Човек дори и добре да катери, се жени!
Сря Окт 15, 2014 3:05 pm
НИКОЛАЙ Т.
За около час,час и половина ще сте на вр.Ушите.От там до х.Хайдушка песен горе-долу още толкова.Маршрута е елементарен и няма нищо особено когато няма сняг.Зимата е малко по- различно. И двата дни имате съвсем къси преходи.Може от Козя стена да отидете до Ехо и Юмрука и след това през Ушите да слезете на Хайдушка песен.Така хем ще видите повече от Балкана , хем ще си уплътните деня.
Сря Окт 15, 2014 3:23 pm
ceckoguide
НИКОЛАЙ Т. написа:
За около час,час и половина ще сте на вр.Ушите.От там до х.Хайдушка песен горе-долу още толкова.Маршрута е елементарен и няма нищо особено когато няма сняг.Зимата е малко по- различно. И двата дни имате съвсем къси преходи.Може от Козя стена да отидете до Ехо и Юмрука и след това през Ушите да слезете на Хайдушка песен.Така хем ще видите повече от Балкана , хем ще си уплътните деня.
Нямам никаква представа за времето, понеже от няколко години не съм скитал по планините, иначе съм бил и на 2-те хижи, като на Козя стена зимата в голям сняг Значи по-добрия вариант е от х.Хайдушка песен, през х.Козя стена да отидем и спим на х.Ехо, и от там на другия ден вр.Юмрука и Ушите, и от там да слизаме при колата, така ли?Благодаря за съвета
edit:Чак сега погледнах картата, и ако не се бъркам след х.Козя стена май се минава през вр.Юмрука и от там на х.Ехо спим, след което минаваме през Ушите и долу при колата, нали ?
edit:Чак сега погледнах картата, и ако не се бъркам след х.Козя стена май се минава през вр.Юмрука и от там на х.Ехо спим, след което минаваме през Ушите и долу при колата, нали ?
Абе недейте така бе хора. Четете първо и после питайте и тръгвайте. Като си погледнал картата как си видял Юмрука между двете хижи. Убаво гледайте, че скоро ПСС няма да имат пари за нови акции. Николай ти е казал пре достатъчно. Четете
Сря Окт 15, 2014 3:36 pm
НИКОЛАЙ Т.
Ако искаш съвет,аз бих го направил така:х.Хайдушка песен-вр.Ушите-х.Ехо-вр.Юмрука - първия ден.Втория ден х.Ехо-х.Козя стена-х.Хайдушка песен.
Сега видях какво си написал. Бъркаш се,между двете хижи е вр.Ушите и вр.Кавладан,вр.Юмрука е след х.Ехо в посока вр.Вежен.
Сря Окт 15, 2014 3:38 pm
ceckoguide
Dimo Kolev написа:
ceckoguide написа:
Абе недейте така бе хора. Четете първо и после питайте и тръгвайте. Като си погледнал картата как си видял Юмрука между двете хижи. Убаво гледайте, че скоро ПСС няма да имат пари за нови акции. Николай ти е казал пре достатъчно. Четете
Ами, ето аз първо питам разпитвам, гледам и чак тогава ще тръгна
Явно аз нещо не разбирам на картата, ето линк към моята:
Той Юмрука е между двете хижи, но картата е като електронната игра "лабиринт". Може да се движиш само по цветните лентички, като тези лентички със точките са за зимата. Не може по права линия. тя нарушава правилата на играта.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Сря Окт 15, 2014 4:00 pm
ceckoguide
А ако идвам от х.Ехо не е ли първо хижата? Иначе съм нясно, че се движа по цветните линии
Сря Окт 15, 2014 4:12 pm
EXIIIT
Ако идваш от Ехо към къде??????
Сря Окт 15, 2014 4:25 pm
ceckoguide
Ами ако тръгна от Хайдушка песен, мина през Ехо, и от там към Козя стена Юмрука не ми ли се пада след Ехо?
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети