Автор |
Съобщение |
iozkan
|
|
|
Поздравления за организацията на срещата, с което Коцето се справи отлично. Чувствах се много уютно, макар че не познавах никого. Запознах се с много нови хора, което за мен е най-важно и ценно. Адмирации и за стопанката на хижата, жена с много дух и темперамент. А съботата мина в една чудесна разходка от хотел Шипка до двете коти на Исполините и Чифута. Не стигнахме до другия Чифут ("сутиени" на езика на местните), но за сметка на това набрахме много гъбки.
Ето и няколко снимки от събота:
http://iozkan.snimka.bg/mountain/hotel-shipka-malusha-ispolini-chifut-h-uzana-11-12-10-2014.838631.34193953
|
|
|
Пон Окт 13, 2014 9:31 pm |
|
|
tortomanin
|
|
|
Идеята беше да се запознаем, а със значките вече ще сме като селски фейс по баирите.
- Ти кой беше? - ще се питаме като бабите на събор.
|
|
|
Пон Окт 13, 2014 9:42 pm |
|
|
igurbev
|
|
|
|
|
със значките вече ще сме като селски фейс по баирите.
- Ти кой беше? - ще се питаме като бабите на събор. |
А тия кои са?
|
|
|
Пон Окт 13, 2014 9:50 pm |
|
|
Tito
|
|
|
Пон Окт 13, 2014 11:17 pm |
|
|
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София |
|
|
|
Тия тримата са :едно профи ;един рило-родопец и един пишман ком-еминец!
И аз благодаря на Коце/@tortomanin/ и се радвам,че видях стари познати и се запознах с няколко нови!
А дали останаха места за Мечит??
И Фена знае къде да ме намери ,за да си получи отличителната значка!
Благодаря на@ iozkan за снимките и дето носи гъбите.
Благодаря на всички ,които ядаха от печурките,че не се отровиха!
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=edqH0ofRQrM
Последната промяна е направена от Rain на Вто Окт 14, 2014 12:06 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Пон Окт 13, 2014 11:28 pm |
|
|
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3385 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел" |
|
|
|
|
|
Малко снимки и от мен тук. |
Сигурно сте искали да напишете "малки снимки", а не "малко снимки".
Резюция от 3,1 мегапиксела разбирам, но има ли фотоапарати с резолюция 1,7 мегапиксела?
Моите снимки вече са качени в оригинален размер, остана само обложката на албума да поставя и след последна цензура ще ги публикувам тук.
|
|
|
Пон Окт 13, 2014 11:37 pm |
|
|
Dimo Kolev
|
|
|
|
|
Дам, копчетата са вече налице. Остава да скроим и балтона
|
Иване ТОЗИ и аз съм го виждал някъде. Къде ли ?
Ето и част от останалите строени под диригентството на Караманчо
Скоро ще има и повече ....
|
|
|
Вто Окт 14, 2014 12:28 am |
|
|
igurbev
|
|
|
|
|
... и след последна цензура ще ги публикувам тук. |
А така! Имай милост към тези, които ще се опитат да ги разглеждат! 300-400 снимки ще са предостатъчни според мен.
|
|
|
Вто Окт 14, 2014 6:34 am |
|
|
fena73
Регистриран на: 16 Окт 2011 Мнения: 1930 Местожителство: Ст.Загора |
|
|
|
|
|
И Фена знае къде да ме намери ,за да си получи отличителната значка!
|
Благодарско!Изкара ена бира-на Мечит!
|
|
|
Вто Окт 14, 2014 8:15 am |
|
|
EXIIIT
|
|
|
|
|
|
|
А така! Имай милост към тези, които ще се опитат да ги разглеждат! 300-400 снимки ще са предостатъчни според мен. |
+1 Максимум 600
|
|
|
Вто Окт 14, 2014 8:51 am |
|
|
W_sjankata
|
|
|
И от нас снимки /не 300 или 6000/ и следичка.
_________________ Превръща се в поредица от нули и се надява някъде сред тях да намери своята единичка. Да намери себе си... С това са занимавам- глупости: ...занимавам се...
Живота си тече сам. Малките потоци се вливат в по- големия, преминават в реката, тя се увеличава, влизаш в мирна вода, успокояваш се.
След което идва нов пролом, тръгва водопад и отново се отправяш нанякъде...
Тръгвам нанякъде... |
|
|
Вто Окт 14, 2014 12:30 pm |
|
|
tzezko
|
|
|
Тия са ТТ- Трима Титани.
Отляво на дясно, прави : Титанът на Кена, Дългата крачка и Големия зуум, до него Титанът на Каменната зидария, най- вдясно Титанът на Скарата, Бирата и Джумборетата.
|
|
|
Вто Окт 14, 2014 1:42 pm |
|
|
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3385 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел" |
|
|
|
Здравейте.
Първо - благодарностите и статистиката! Благодаря за хубавата и ползотворна Четвърта форумна среща/сбирка, която по нищо не отстъпваше на предходните 3 форумни срещи/сбирки.
Второ - нововъведенията! Този път имаше нови неща - форумни значки на самообслужване (лично аз взех над 20 ), посрещане с народна носия, хляб и сол от хижарката на х. "Узана" (в 21:30 вечерта ), песента "На многая лета" и "Девойко мари хубава" (която е родопска песен )... Но така е в Балкана - винаги има с какво да те изненада.
Трето - преходите! По мои наблюдения не остана пътечка, връхче и скала в района, които да не бъдат минати и изкачени поне по един път. Май само на покрива на хижата не се покатерихме (макар че някои направиха опит да стигнат дотам в търсене на мистичната стая номер 12 ).
Четвърто - храната! Пилешко, агнешко, свинско, биволско - месо имаше всякакво. Новият елемент на трапезата обаче бяха гъбите.
На тръгване решихме да дадем един плик от набраните от нас гъби на хижарката. Тя като ги видя се засмя и викна в никакъв случай да не й ги оставяме, защото последните месеци до гуша й било дошло от гъби.
Пето - снимките!
|
|
|
|
|
|
А така! Имай милост към тези, които ще се опитат да ги разглеждат! 300-400 снимки ще са предостатъчни според мен. |
+1 Максимум 600 |
Постарах се и почти спазих горното условие за броя на снимките - 601 за първото денонощие и 632 за второто.
Това са (почти) всички мои снимки и 3 кратки клипа от Четвъртата форумна среща/сбирка на хижа "Узана" - 11-12.10.2014 г.
Снимките не са нищо особено. Има известен брой сполучливи, повечето са документални.
Както обичам да казвам - фотоапаратът толкова си може, фотографът - също.
Stara planina - 11-12.10.2014g.- h.Uzana-Malusha-4 for.sreshta-Ispolin-M.I.-Tuzlata-Chifuta(otStefan) - СНИМКИ
Stara planina - 11-12.10.2014g.- h.Uzana-Malusha-4 for.sreshta-Ispolin-M.I.-Tuzlata-Chifuta(otStefan) - 3 КЛИПА
Ако някой има забележки или възражения към дадена снимка или клип - нека пише, ще бъдеш изтрит от същите без въпроси.
Общи условия:
Снимките могат да се свалят и да се ползват за некомерсиални цели при следните условия:
Първо: Да не се преиначава информацията от тях (например да се пише, че е било лято, докато всъщност е било есен).
И второ: Ако на снимката има хора - да се иска разрешението на същите, ако снимката ще се публикува някъде другаде - например във Фейсбук.
Логично е - ако на снимката не присъстват хора и туристи - същата да може да се ползва и без одобрението на останалите.
В полетата на Properties/Details (извикват се с десен бутон на мишката - най-отдолу, но след като снимката вече е свалена на компютъра, а не в Гугъл Снимки) съм поместил кратка информация за събитието, целите, участниците и кратко описание на маршрута.
Още веднъж благодаря и до новата 5-та форумна среща/сбирка.
|
|
|
Вто Окт 14, 2014 2:05 pm |
|
|
Dimo Kolev
|
|
Вто Окт 14, 2014 3:14 pm |
|
|
igurbev
|
|
|
|
|
Постарах се и почти спазих горното условие за броя на снимките - 601 за първото денонощие и 632 за второто.
|
Ужас, нема милост! 1200 огромни снимки. Браузера ми блокира безвъзвратно още на 190-та. Поне размазаните и дублиращите се да беше разкарал
|
|
|
Вто Окт 14, 2014 5:21 pm |
|
|
|