Снимки и коментари за форумната сбирка на Узана 11.10.2014
Е, след съмненията какво ще стане, колко ще дойдат, доволни ли ще са, срещата вече е факт.
Като пишман организатор се понесох към Узана още в 7 сутринта. В осем взех от Стара Загора Велина и Божидар и продължихме. Пасажерите се смъкнаха на прохода да походят по билото, а ние с Мима продължихме по асфалта и около десет бяхме на хижата. Там още беше мъртвило, после се появи Димо от Бургас и тръгнахме да отстреляме Исполин. Странно име за нисък връх, но поне е разгледно. Времето беше прекрасно, само дето калта от предните валежи идваше множко. Докато блеехме горе, започнаха да изпълзяват други от конспирацията и все по-често срещахме себеподобни.
Преди един часа вече бях седнал на маса и предлагах обещаното на пристигащите. Всички обаче бяха премного заредени. Дотолкова, че на другия ден едното от кучетата вече отказваше пилешко.
Нямаше оформен център, официалности и салтанати, хората обикаляха планината и пак се връщаха. Напълниха се малката и голямата столова, трета група се настани около една маса отвън. Приказки, ядене, пиене...запознаване. Ха, Цецо ми бил състудент! Получихме значки, вече сме разпознаваеми. Някои от нас /и аз/ предпочетоха хотелите, други хижата, трети палатките. Не мога да кажа колко човека се отзоваха, може би около петдесет. Някои постояха само час-два и си отидоха след изкачване на връхчето. Други снимаха залези, винаги някой някъде обикаляше. Аз лично се спасих рано, защото усетих, че тялото и духът скоро ще се разделят. Ето ви малко снимки, а хората да кажат добре ли е било.
http://tortomanin.snimka.bg/mountain/sreshta-na-uzana.838338
Снимките показват как е минала срещата, за съжаление това е незнам си коя среща вече която пропускам заради ангажименти в последния момент.
Даже вчера до последно се надявах да се изтърся по-тъмно, ама към 18:00ч. се обади на хижарката да и кажа да не ни очаква щото щях да пристигна за събирането на " труповете"
Карай, тази година срещи бол все ще се домъкна на някоя
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Срещата се получи. Според мен се създаде истинки добро настроение! Искам да благодаря на tortomanin за организацията, но и на всички които дойдоха. На Яница - за тортата (щях да забравя).
До следващия път. Вече сме разпознаваеми с тези значки! Малко снимки и от мен.
... и тръгнахме да отстреляме Исполин. Странно име за нисък връх, но поне е разгледно.
Нисък, нисък, колко да е нисък -- май зависи от къде го гледаш/качваш. Има-няма 1000 метра над с. Ясеново долу под него. Освен това не отстъпва много на Чумерна (само 13 метра), който пък май е най-източния връх в Стара Планина с височина над 1500м. Исполин е следващия в тази поредица от изток на запад. Пък и е първенец на Шипченската планина.
Брей, то само заради тортата даже да ви завиди човек!
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Пон Окт 13, 2014 1:11 pm
igurbev
Дам, копчетата са вече налице. Остава да скроим и балтона
Пон Окт 13, 2014 1:37 pm
EXIIIT
Ей този Ванката Гърбев винаги на място бееееееее точно в 10 - ката. Благодаря
Пон Окт 13, 2014 2:14 pm
EXIIIT
peca написа:
Снимките показват как е минала срещата, за съжаление това е незнам си коя среща вече която пропускам заради ангажименти в последния момент.
Даже вчера до последно се надявах да се изтърся по-тъмно, ама към 18:00ч. се обади на хижарката да и кажа да не ни очаква щото щях да пристигна за събирането на " труповете"
ТИ ЛИ БЕШЕ ЗАПАЗИЛ ДВОЙКАТА СТАЯ ААААААААА ХВАНАХМЕ ТЕ......
ТИ ЛИ БЕШЕ ЗАПАЗИЛ ДВОЙКАТА СТАЯ ААААААААА ХВАНАХМЕ ТЕ......
Дам, що да не ти я дадоха на теб след като се обадих да не ни чакат
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Пон Окт 13, 2014 5:58 pm
Лари
Приятна среща се получи. Създаде се атмосфера и добро настроение.
Ето няколко снимки от мен. Останалите ще пусна малко по-късно.
Мястото на срещата - хижа Узана...
Гледки от вр. Малуша...
И едно красиво, апетитно и примамливо творение на Яни...
В неделната утрин, обичайните заподозрени позират пред хижа Узана...
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2, 3Следваща
Страница 1 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети