ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Място за паркиране в Беклемето

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Място за паркиране в Беклемето
Автор Съобщение
dvdimov

Мнение Място за паркиране в Беклемето Отговорете с цитат
Къде може да се паркира в Беклемето безопасно и максимално близо до пътеката за Орлово гнездо, Дерменка и т.н.
Вто Сеп 16, 2014 11:35 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
t.hristov

Мнение Отговорете с цитат
Най-безопасно е пред хотел Сима, има видеонаблюдение. От там нагоре по ски пистата за 25мин сте на Билото.
http://www.hotelsima.com/

Последната промяна е направена от t.hristov на Вто Сеп 16, 2014 8:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вто Сеп 16, 2014 12:17 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
yasenst

В най-високата точка на прохода има широко място с информационни табели и почти винаги има коли там. Друг вариант е да тръгнеш към паметника, малко преди него има голям паркинг. За безопасност, не мисля, че ще имаш проблеми там.

Вто Сеп 16, 2014 4:32 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
НИКОЛАЙ Т.

Местожителство: РУСЕ

Абе ти(yasenst) не варваш да има проблеми,ама бая хора изгоряха там с акумулатори,гуми,музика и др.Затова до някой от хотелите и ходом марш нагоре,а който го мързи може да стигне с колата до Орлово гнездо,че и до Дерменка. Very Happy
Вто Сеп 16, 2014 6:58 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
EXIIIT

Местожителство: Плевен

Пред хотелите спрете колите. Аз доста пъти съм си оставял колата и на паметника досега не съм пострадал, но знам и за доста случаи на разбити коли и откраднати акумулатори и екипировкаи т.н. така , че долу пред хотелите.
Сря Сеп 17, 2014 8:55 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
G_P_S

Местожителство: Троян-Пловдив-Лондон

На широката отбивка на билото ,до указателните табели има каравана в която се продават сандвичи ,напитки ,сладко и какво ли още не. Работи от тъмно до тъмно. В събота имаше поне 20 автомобила спрени до нея , а в неделя ми се сториха доста повече. Не вярвам някой да краде при това положение .
Чет Сеп 18, 2014 6:58 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
JWalker

Местожителство: Ботевград

По-добре пред някой хотел. Да не стане както при мен на връх Шипка, когато ми отвориха колата и взеха документи.

Пон Сеп 22, 2014 10:20 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
dvdimov

Благодаря на всички за информацията и съветите.
Паркирах пред хотел "Сима" - хората бяха любезни, има видеонаблюдение, намерих си колата така както я оставих, а и наистина по ски пистата за нула време си на билото. На всичко отгоре, на връщане по пистата набрахме три големи торби с гъби сърненки...Smile
Сря Сеп 24, 2014 9:25 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
G_P_S

Местожителство: Троян-Пловдив-Лондон

dvdimov написа:
Благодаря на всички за информацията и съветите.
Паркирах пред хотел "Сима" - хората бяха любезни, има видеонаблюдение, намерих си колата така както я оставих, а и наистина по ски пистата за нула време си на билото. На всичко отгоре, на връщане по пистата набрахме три големи торби с гъби сърненки...Smile
Не знам дали става въпрос за тези , но повече от месец не работят . http://free-webcambg.com/Beklemeto-01-webcam-live-online-camera-prohod-troyan-karnare-kameri-vremeto-weather.htm
Чет Сеп 25, 2014 1:42 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
EXIIIT

Нов случай на разбита кола от 29.11.2014г. оставена на паметника" Гащите" на Беклемето. Явно епизодично минават джамбазите и тарашат.Така , че оставяте си колите долу при хотелите.
Пет Дек 05, 2014 1:07 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Trand

Местожителство: Пловдив

През светлата част на деня прави ли апаша золум или само през ноща???
Пон Ное 16, 2015 11:42 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
EXIIIT

повече нощем
Вто Ное 17, 2015 10:05 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.