ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Над Берковица

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Над Берковица
Автор Съобщение
W_sjankata

Местожителство: Sofia

Мнение Над Берковица Отговорете с цитат
.. и въпроса ми е някой "въртял" ли е над Берковица по билото от Ком на северозапад към вр. Камара, след това през Момина могила на север, и вероятно през Здравченица да се слезе в града?

За това било иде реч:

Минава ми се през острото връхче на последната снимка.

Тръгвам нанякъде...

Последната промяна е направена от W_sjankata на Пон Сеп 15, 2014 5:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вто Сеп 09, 2014 3:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivailo.hr

Местожителство: София

Мнение Отговорете с цитат
Преди бях мяркал нещо от Стражара. Ето го: http://planina.e-psylon.net/viewtopic.php?t=2862&highlight=%C7%E4%F0%E0%E2%F7%E5%ED%E8%F6%E0
Вто Сеп 09, 2014 8:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
W_sjankata

Намерих отговор на всичките си въпроси в неделя.
Получи се много хубаво ходене.
Ето я и следата.
Всъщност следите са две- тази, която ме ориентираше/бялата/ и нащата- жълтата. Вижда се добре как не следваме маркировката нагоре, също така къде съм се мръднал, за да снимам тръбата с водата около 150м. над заставата.

Тръгвам нанякъде...

Последната промяна е направена от W_sjankata на Сря Сеп 17, 2014 10:07 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Пон Сеп 15, 2014 12:40 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
wanderer142

Точно този преход ми е някъде в проектите.
Записахте ли трака и намира ли се вода за пиене по маршрута (от заставата до града)?
Пон Сеп 15, 2014 4:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
W_sjankata

Да имам и трак, макар да имам проблем с машинката. Ще допълня мнението си и ще кача и следата. Вода в момента има навсякъде... От заставата до пътя /реката/ е максимум час- ще стане и без вода.
За тази вода, която е над заставата трябва да се внимава- аз бях застанал, за да изчакам жена ми и чух шумоленето на падаща вода. Тя изтича от тръба вдясно на пътя при слизане, т.е. като нищо е доведена заради заставата. В момента, в който се обърнах, за да продължа надолу и видях сградата- това, за да се ориентираш горе долу къде е.

Тръгвам нанякъде...

Последната промяна е направена от W_sjankata на Пон Сеп 15, 2014 5:25 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Пон Сеп 15, 2014 4:51 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
wanderer142

Мерси! А при Здравченица да има чешмичка или подобно?

PS Получих майл, че имам ЛС, но такова нямам получено. В случай, че някой е пратил.
Пон Сеп 15, 2014 5:07 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.