ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Къде се мотахте последно?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 198, 199, 200  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
Къде се мотахте последно?
Автор Съобщение
Dimo Kolev

Местожителство: Бургас

Мнение Мъгли и звезди над Амбарица Отговорете с цитат
Към Купена

И на него

Да се запишем Laughing

Мъглите....

и звездите....

и изгрева....

и хората....

и всички снимки .....
https://plus.google.com/photos/108019550885912619449/albums/6059041070886659569
Пон Сеп 15, 2014 12:48 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
tzezko

Местожителство: софия

Мнение О- о- о, Димчо Отговорете с цитат
Завидях ти, Пътеводителю!
Пон Сеп 15, 2014 11:46 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dimo Kolev

Мнение Re: О- о- о, Димчо Отговорете с цитат
tzezko написа:
Завидях ти, Пътеводителю!

Аз те каних, ама ти не и не. Сори Very Happy
Пон Сеп 15, 2014 12:19 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
peca

Местожителство: Пловдив

Мнение Отговорете с цитат
Димо снимките са супер, за което допринася и мъглата разбира се Laughing
Всяко зло за добро. Laughing

todor__x написа:
tortomanin написа:
Май е най-добре като Алеко да обявим някоя мащабна среща и да видим колко ще се съберем. А вчера в Пловдив не сме били на Горбачов режим, но-скоро на Елцинов.

Колегата ми даде идея, среща на възможно най-много планинари от форума, възможно ли е да се съберем,дискусия,анкета или направо да се насрочи дата, дайте мнения,навярно ще са повече от 1001?!

Нямаш си и на идея с какво се захващаш, нали Laughing Question

Последната промяна е направена от peca на Пон Сеп 15, 2014 8:22 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пон Сеп 15, 2014 1:23 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tortomanin

Местожителство: Хасково

В тази кьопава година, най-смотаната, откакто се води статистика на Сините птици, нищо не е сигурно. Може и моркови да вали на Стефановден. Ако искаме да се съберем тази година и да имаме време за реакция, вероятно най-подходящата дата е първата събота на октомври /4. 10/. Мястото трябва да е относително лесно и компромисно. Не можем да се накичим на Дженгал. Значи - или административният, или географският център е МЯСТОТО! Според мен това са или Черни, или Шипка. Не е необходимо да се напъваме с обещания или записване. От 4000 човека и 500 да дойдат, пак е добре. Предложените от мен места предполагат бързо спасяване при лошо време, лек маршрут за слабо подготвени и възрастни хора и достатъчно място за поне 2000 човека.
Вие сте на ход. Ъъъъъъъ?
Пон Сеп 15, 2014 6:55 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
igurbev

Местожителство: София

Поради ангажиментите в събота привечер, се хванах отново със замерването разстояния и времена:

Та село Тъжа - хижа Тъжа (17,56 км според суунтото в едната посока) 2 часа и 5 минути нагоре и 1 час и 40 минути наобратно.
Ето тук има повече инфо за маршрута: http://www.strava.com/activities/194596396

В неделя до връх Саръяр със съвсем не скромна форумна компания.
Пон Сеп 15, 2014 7:53 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
peca

Местожителство: Пловдив

tortomanin написа:
В тази кьопава година, най-смотаната, откакто се води статистика на Сините птици, нищо не е сигурно. Може и моркови да вали на Стефановден. Ако искаме да се съберем тази година и да имаме време за реакция, вероятно най-подходящата дата е първата събота на октомври /4. 10/. Мястото трябва да е относително лесно и компромисно. Не можем да се накичим на Дженгал. Значи - или административният, или географският център е МЯСТОТО! Според мен това са или Черни, или Шипка. Не е необходимо да се напъваме с обещания или записване. От 4000 човека и 500 да дойдат, пак е добре. Предложените от мен места предполагат бързо спасяване при лошо време, лек маршрут за слабо подготвени и възрастни хора и достатъчно място за поне 2000 човека.
Вие сте на ход. Ъъъъъъъ?

Какво имаш в предвид географски център - Шипка
Бузлуджа или Узана ли трябва да се избира Question
П.П. иначе малко по-късно, в края на Октомври ще е по- добре от гледна точка на това да има поне месец за организация на събитието.

Пон Сеп 15, 2014 8:21 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ivailo.hr

Местожителство: София

Speedy написа:
Иво,
Кой са съдили на това съдилище, че името му останало чак?

Преди малко говорих с възрастен човек от с. Пловдивци. Някога хора от две села в днешна Гърция (едното от които е Димарио) спорили на кого е някакво си място в местността Брахомово голо (равното място, откъдето минава българо-гръцката граница югоизточно от Малкото Ченгене, демек условно между пирамиди 61 и 60, но не точно от 61, защото тя е на Малкото Ченгене). Та на Съдилището бил свикан съд със съдия и свидетели да нищят казуса. Появил се и лъжесвидел, който се заклел в имота си, ако лъже. Е, скоро след това къщата му в Димарио изгоряла...
Та оттам е и останало Съдилището... Никой не е бил мятан оттам в пропастта, както вероятно някои си мислят.
Пон Сеп 15, 2014 8:41 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tortomanin

Местожителство: Хасково

Може да се пусне анкета или поне нова тема за една възможна сбирка. Вероятно ще я пусна аз. Всяка дата е едновременно хубава и неподходяща. Всеки има ангажименти, всички имаме планове, пък може да излезе и нещо непредвидено. Събирането на всички е невъзможно, хубавото е, че не е задължително. Пък и каква подготовка? Няма да има митинг със слова и маршови песни, поп и курбан. Просто се събират хора и става импровизиран моабет с предварително ясна основна тема за разговори.
Пон Сеп 15, 2014 9:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Speedy

Местожителство: Неврокопъ

ivailo.hr написа:
Speedy написа:
Иво,
Кой са съдили на това съдилище, че името му останало чак?

Преди малко говорих с възрастен човек от с. Пловдивци. Някога хора от две села в днешна Гърция (едното от които е Димарио) спорили на кого е някакво си място в местността Брахомово голо (равното място, откъдето минава българо-гръцката граница югоизточно от Малкото Ченгене, демек условно между пирамиди 61 и 60, но не точно от 61, защото тя е на Малкото Ченгене). Та на Съдилището бил свикан съд със съдия и свидетели да нищят казуса. Появил се и лъжесвидел, който се заклел в имота си, ако лъже. Е, скоро след това къщата му в Димарио изгоряла...
Та оттам е и останало Съдилището... Никой не е бил мятан оттам в пропастта, както вероятно някои си мислят.

Пон Сеп 15, 2014 10:58 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Dimo Kolev

tortomanin написа:
Може да се пусне анкета или поне нова тема за една възможна сбирка. Вероятно ще я пусна аз. Всяка дата е едновременно хубава и неподходяща. Всеки има ангажименти, всички имаме планове, пък може да излезе и нещо непредвидено. Събирането на всички е невъзможно, хубавото е, че не е задължително. Пък и каква подготовка? Няма да има митинг със слова и маршови песни, поп и курбан. Просто се събират хора и става импровизиран моабет с предварително ясна основна тема за разговори.

Не мога Ви разбера, честно. Искате сбирквище да правите ама за какво? Що да няма поп и курбан. Те тогава най-добре стават нещата. Аз и за двете хора подходящи знам. Ама дали ще дойдат - незнам.... Поне тема за сбирката дайте. За размисъл дето се вика.
Вто Сеп 16, 2014 12:04 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
stefan_iliev38

Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"

Мнение Re: Мъгли и звезди над Амбарица Отговорете с цитат
Dimo Kolev написа:
...
и звездите....

Браво, снимал си моето съзвездие Водолей.
(Както и опашката на Козирога и едната Риба Smile )
Вто Сеп 16, 2014 12:06 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sineva

ivailo.hr написа:
Родопите - Съдилището (13.09.2014 г.)

[...]

Изглед на югоизток от Съдилището

Впечатляващо място! Напълно непознато ми е. Благодаря за снимките!
Вто Сеп 16, 2014 1:20 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dimo Kolev

Мнение Re: Мъгли и звезди над Амбарица Отговорете с цитат
stefan_iliev38 написа:
Dimo Kolev написа:
...
и звездите....

Браво, снимал си моето съзвездие Водолей.
(Както и опашката на Козирога и едната Риба Smile )

То това съзвездие не е само твое ами и мое. И аз съм винолеец Laughing Laughing Laughing
Вто Сеп 16, 2014 1:39 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
didogen

Местожителство: kleta majka balgariq

Къде ги видяхте тези неща? Аз само звезди виждам. Страхотни снимки.

Вто Сеп 16, 2014 7:15 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 198, 199, 200  Следваща
Страница 75 от 200

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.