Еднодневно Козница - вр.Вежен - Козница. Много червени боровинки има.
Нед Сеп 07, 2014 8:54 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3475 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
tanjai написа:
Няма начин всеки да не знае къде съм се мотала.
...
Преставам да пиша в този форум. Аз Ви обяснявам къде съм била (Ви-то с голяма буква го измислиха колегите, но едва ли знаете кои са)
А нямам една реплика за местата където съм била, а едва ли сте ходили, където аз съм съм преминала.
Реплика: Със самоснимачка ли е направена първата снимка?
Прави впечатление, че на снимката на заден план не е закрит връх Мусала...
Ако е правена със самоснимачка - браво на позиращата. Ако не - браво на фотографа.
А като стана въпрос за колеги...
Преди 4 години моите бивши колеги като разбраха, че ще ходя на връх Мечит на края на третата седмица на месец януари при прогноза за минус 18 градуса, помислиха, че се шегувам. Като видяха, че няма шега, започнаха те да се шегуват с мене. Предложиха ми да съберат пари с колегите от другите отдели, хиляда и повече лева, и да ги спечеля, ако изкача върха гол.
На мен малко ми трябваше. Казах им, че съм съгласен. Но после се изпуснах, че от съседния връх Малък Мечит до Голям Мечит разстоянието е малко, така че победата ми няма да е трудна. При което колегите казаха - НЕ-Е-Е-Е, от ХИЖАТА (!!!) трябва да го качиш гол!!!
Разбира се, отказах се от облога, тъй като тогава мислех, че е невъзможно и ще замръзна. Задоволих се само да се снимам на върха.
Сега обаче като се замисля пак... при по-топъл зимен ден... но кой ли би ми дал пари за това... но пък не всичко е пари, нали...
Днес - 07.09.2014 г, неделя - с приятна група изкачихме връх Попов дял 1190 м. - първенеца на Лозенска планина (Планината на хилядите изненади).
Тръгнахме от Нови Хан през връх Градище и през връх Мали Попов дял. След което сготвихме обяд на заслон и параклисче "Света Петка".
Плановете бяха за слизане в Урдиния циркус от Мермерите но времето ...
Чет Сеп 11, 2014 4:32 pm
tortomanin
Вчера /събота/ до Мальовица и Еленин. Денят почна добре, после се измъкнаха пушилките, а на Еленкиния нищо не се виждаше. Днес, преди да се върна в Хаскьой, бях на Джендем тепе, но това едва ли се брои за туризъм.
Вчера /събота/ до Мальовица и Еленин. Денят почна добре, после се измъкнаха пушилките, а на Еленкиния нищо не се виждаше. Днес, преди да се върна в Хаскьой, бях на Джендем тепе, но това едва ли се брои за туризъм.
Как да не се брои, брои се
Другия път ако пишеш ще направим и една импровизирана сбирка
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Нед Сеп 14, 2014 5:27 pm
tortomanin
Май е най-добре като Алеко да обявим някоя мащабна среща и да видим колко ще се съберем. А вчера в Пловдив не сме били на Горбачов режим, но-скоро на Елцинов.
Нед Сеп 14, 2014 6:27 pm
Алекс.Йо
13-14.09.2014г. Копривщица- вр.Малкия Поп- вр.Бич- х.Павел Делирадев -на връщане по стълбовата маркировка до Копривщица. Чудно време, страхотна гора и много гостоприемна хижарка.
Нед Сеп 14, 2014 8:26 pm
todor__x
Мащабна среша
tortomanin написа:
Май е най-добре като Алеко да обявим някоя мащабна среща и да видим колко ще се съберем. А вчера в Пловдив не сме били на Горбачов режим, но-скоро на Елцинов.
Колегата ми даде идея, среща на възможно най-много планинари от форума, възможно ли е да се съберем,дискусия,анкета или направо да се насрочи дата, дайте мнения,навярно ще са повече от 1001?!
Нед Сеп 14, 2014 8:45 pm
ivailo.hr
Родопите - Съдилището (13.09.2014 г.)
Малкото Ченгене и Циганско градище (Ченгене хисар) вдясно в облаците
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети