27 август 2014 отново след 33 години на Вихрен. Не зная защо но предполагам че и други хора мислят че достъпа за хора от Пловдивдивския регион без собствен транспорт е малко труден . Но този път пак преодоляхме тази трудност и не съжалявам бях очарован от организацията на всичко във х Вихрен . Затова и туристическия наплив е толкова голям. Отново ще препоръчам на управителя на х Изгрев в Родопите да отиде там на курс . Макар и доайен на изкачилите този ден върха моите 66 години ни най малко ми попречиха да направя това изкачване отново да се порадвам на неповторимата красота на Пирин.
Нед Авг 31, 2014 6:35 pm
tortomanin
И не чакай пак 33 години.
Нед Авг 31, 2014 8:24 pm
pana
Моя приятел с когото сме на снимката води абсолютен отчет за средствата . Разходите по това меропреятие възлязоха около 100 лева на човек . От тях 50% са пътни за транспорт 20 процента нощувки. Не се оплаквам от цените но не мога и да не се съобразявам с приходите си. Пенсията не е чак толкова голяма. Остава ми само това да се радвам че използвах времето когата това беше почти безплатно и съм го ползвал прекалено много.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети