здравейте
този уикенд смятам да ходя на хижа синаница.......маршрута ми е от хижа вихрен през връх синаница и се спускам на хижата
предложете ми друг маршрут за връщане
да не минавам в двете посоки по една пътека
а и някой има ли информация какво е състоянието на хижата и изобщо има ли хижар понеже не съм ходил там от около 3 години
благодаря предварително
Вто Юни 10, 2014 9:57 am
torah
Утре тръгваме натам. Някой бил ли е тази година, как е с храната, телефон за резервации, хижата?
Утре тръгваме натам. Някой бил ли е тази година, как е с храната, телефон за резервации, хижата?
Никак няма да ти се хареса там, лично мнение!
Ако говорим за мястото, то ми е любимото място в българските планини. Три години не съм бил натам, затова питам за по-прясна информация.
Впечатления от преди месец: Топла храна (супи) има, по поръчка се приготвят също разни аламинути (омлет, скара и т.н.), за закуска се предлагат и мекици, както е от време оно. Оборудването на спалните помещения също е от време оно -- не е комфортно, но става за подслон и почивка на уморени люде. Езерото е по-пълно от когато и да е било, включително се е оформило и малкото езерце непосредствено над него. Другите планински красоти също са си там наоколо.
Сря Авг 20, 2014 12:20 am
torah
vedrin написа:
torah написа:
martin555 написа:
torah написа:
Никак няма да ти се хареса там, лично мнение!
Ако говорим за мястото, то ми е любимото място в българските планини. Три години не съм бил натам, затова питам за по-прясна информация.
Впечатления от преди месец: Топла храна (супи) има, по поръчка се приготвят също разни аламинути (омлет, скара и т.н.), за закуска се предлагат и мекици, както е от време оно. Оборудването на спалните помещения също е от време оно -- не е комфортно, но става за подслон и почивка на уморени люде. Езерото е по-пълно от когато и да е било, включително се е оформило и малкото езерце непосредствено над него. Другите планински красоти също са си там наоколо.
Благодаря. Вчера се върнах от там.
Пет Авг 22, 2014 9:49 am
EXIIIT
и как е сподели да знаем
Пет Авг 22, 2014 10:56 am
torah
EXIIIT написа:
и как е сподели да знаем
За езерото върха и всичко наоколо няма смисъл да говоря, защото знаем, че са прекрасни. Заслона е спретнат и чист. малко са множко леглата в спалните но като си поблъскал през деня, спиш като къпан. Има супи, аламинути, бира, безалкохолни и други напитки. Хижарите са свястни. Препоръчвам от все сърце.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети