Сигурно е така...радвам се,че ме разбра..Сега ако могеш да ми кажеш кое точно да изтегля за Самсунг S4...навигация Sygic...
Нед Авг 10, 2014 12:51 pm
g.lubenov
svilen12 написа:
Сигурно е така...радвам се,че ме разбра..Сега ако могеш да ми кажеш кое точно да изтегля за Самсунг S4...навигация Sygic...
С sygic из планините не става просто сиджика, навигона, айго и другите навигации дето вървят на самсунга не работят с планинарските карти . Теглиш си от гугъл плей ORUXMAPS, после си сваляш BGmountains картата, намираш си в телефона папката oruxmaps в нея намираш mapfiles и слагаш изтеглената карта там и си готов.Като пуснеш орукса в десния му горен ъгъл има икона с карта на света от нея превключваш между различните карти.На твое място бих си свалил Garmin Basecamp и BGMOUNTAINS разпечатваш си на един два листа маршрута дето мислиш да го ходиш и си готов.Хартиените туристически карти дето ги има из книжарниците не стават, BGMOUNTAINS е къде къде по подробна и информативна.
Нед Авг 10, 2014 3:43 pm
svilen12
Много ви благодаря...живи и здрави
Нед Авг 10, 2014 4:59 pm
g.lubenov
ZCEZBPM написа:
g.lubenov написа:
Теглиш си от гугъл плей ORUXMAPS, после си сваляш BGmountains картата, намираш си в телефона папката oruxmaps в нея намираш mapfiles и слагаш изтеглената карта там и си готов.Като пуснеш орукса в десния му горен ъгъл има икона с карта на света от нея превключваш между различните карти.
Това важи ли и за телефоните с Уиндоус?
Не, орукс работи само на андроид .Нямам представа дали има подобно приложение за уиндоус телефони.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети