pepino_bg, гледам че снимаш с MAXXUM 5D на Минолта и искам да ти каже че не съм срещал снимки с таково качество и острота, не съм срещал снимки правени с какъв то и да е канон които да се доближават до тези от сайта ти.
Пет Май 15, 2009 4:02 pm
pepino_bg
raskoll написа:
pepino_bg, гледам че снимаш с MAXXUM 5D на Минолта и искам да ти каже че не съм срещал снимки с таково качество и острота, не съм срещал снимки правени с какъв то и да е канон които да се доближават до тези от сайта ти.
Радвам се, че ти харесват.
Малко над година съм с Тамрон 17-50/2.8. Класи е над китовия, но не е Минолта 17-35/3.5 G.
Хубаво дълго ми трябва. Не че Сигмата (55-200) е много зле, ама може много по-добре.
Пет Май 15, 2009 4:16 pm
raskoll
pepino_bg написа:
raskoll написа:
Радвам се, че ти харесват.
Малко над година съм с Тамрон 17-50/2.8. Класи е над китовия, но не е Минолта 17-35/3.5 G.
Хубаво дълго ми трябва. Не че Сигмата (55-200) е много зле, ама може много по-добре.
аз мисля да си купя или тамрон 17-50 или токина 12-24;)
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети