|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
peca
|
|
|
Мен в Пловдив още не ме е ухапал комар бива да ми направят сефтето на Тевно - мамка им.
ОК. Благодаря за съвета ще взема мерки поне 100мл. 
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Вто Юли 15, 2014 8:16 pm |
|
 |
peca
|
|
|
 |
 |
Ако не друго то поне задават добро темпо, защото човек, а седне, а са му направили мечка и щеш не щеш продължаваш да вървиш. |
Добре бе кви са тия мотанти нали слънцето им пречи, на сенчести места ОК ама на слънце комар 
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Вто Юли 15, 2014 8:28 pm |
|
 |
peca
|
|
|
Даммм не комари ами вампири бих казал но антикомарина определено помогна, благодаря за съвета.
Иначе прехода мина добре и въпреки, лошите прогнози все се разминавахме с дъжда, с изключение на вчерашният ден.
То от сутринта като го видяхме още на Тевно и варянта с Тепиците отпадна, слязохме през Дамяница.
Ако ни беше хванал някъде на възела между Типиците щеше да стане страшно.
Определено втория и третия ден бяха дните които ще запомня от този преход.
Вторият ден минахме от Демяница- Валявишки езера и от Джангалска порта на ляво по немаркираната пътека през Малък Полежан към Голям Полежан, след това и вр.Безбог и пристигнахме на х. Безбог(то си е цял хотел)
Тази пътека от Портата към Полежаните носи не само красиви гледки към Валявишките езера, Газеите, Горно Газейско езеро но и прилично количество адреналин с тези отвесни сипеи.
Вторият ден от Безбог през Кременски ез., Попово езеро, Самодивските езера през лявя Краледворска порта на Тевно езеро където спахме.
Тевно езеро определено създава едни различни емоции в човек, мога да ги сравня само с емоцията която оставя в мен х.Вазов.
Чудесно място с чудесна домакиня в лицето на Валя, денят беше хубав и в останалата част от него се наслаждавахме на гледките и околностите около заслона.
После ще пусна малко снимки, да ги редуцирам, че са много 
|
|
Сря Юли 23, 2014 4:17 pm |
|
 |
tortomanin
|
|
|
Каква марка антикомарин ползваш, че Аутана го имат за подправка на пържолата?
|
|
|
Сря Юли 23, 2014 4:37 pm |
|
 |
peca
|
|
|
 |
 |
От Кременски езера как стигнахте до Попово езеро? |
Извинявам се
Не съм проправил нова пътека просто сбърках Рибни езера(под Попово езеро) 
|
|
Сря Юли 23, 2014 8:47 pm |
|
 |
peca
|
|
|
 |
 |
Каква марка антикомарин ползваш, че Аутана го имат за подправка на пържолата? |
Repelex spray (Biotrade )
след напръскване по 2-3- часа нямам ухапвания, щом върши работа при нощен риболов, значи работи. 
|
|
Сря Юли 23, 2014 8:51 pm |
|
 |
peca
|
|
Вто Юли 29, 2014 9:33 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|