Въпроса ми е за маршрута Зелени Преслап-Връх Кабул-Отовишки-Раздела-Пионерска. Интересува ме за колко време може да се направи с нормално "не много бързо" ходене.
_________________ Колкото и бавно да крачиш, ако го правиш само нагоре, все някога ще стигнеш до върха...
Сря Юли 16, 2014 7:51 pm
yasenst
Благодаря, на такъв отговор се надявах ще опитаме и дано да се получи.
_________________ Колкото и бавно да крачиш, ако го правиш само нагоре, все някога ще стигнеш до върха...
Благодаря, на такъв отговор се надявах ще опитаме и дано да се получи.
Останете да спите на Вазов само така този маршрут ще е пълен.
От Отовишки слезте там, така няма да препускате като бесни и ще можете да се насладите
изцяло на красотите на този маршрут, в два дни.
На другият ден през Раздела, даже може да метнете Вазов връх и да метнете едно око на Урдините преди да заслизате към Рилските и Пайнерска
А и х.Вазов... Ах Вазов... заслужава си това място.
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Сря Юли 16, 2014 9:38 pm
yasenst
За жалост, обикновено само в неделя сме свободни. Иначе съм напълно съгласен за преспиването, но уви...
Сря Юли 16, 2014 9:42 pm
dandan
Днес исках да направя това кръгче, като включа и Дамга, Зелени Камък и Харамията.
За съжаление, когато бях под Отовишкия, времето придоби много лоши измерения и трябваше да съкратя излизането на Раздела.
Все пак това е доста близко до твоето желание. Пътя на слизане можеш да го съкратиш.
Ето ти времената:
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети