По между другото, отношението на собственичката на Алпи беше покъртително. Опита се да ни пробута друг чувал с ляв цип, който беше със съвсем различни характеристики, като се опита да ни внуши, че се правим на интересни.
Нямам думи просто....
Избираш дизайна (ляв/десен), плащане с карта Виза (регистрираш я в Амазон), доставка до Габко и оттам до БГ - би трябвало да ти излезе около 140 лева.
_________________ Бутам след осмата бира
Чет Юли 10, 2014 1:26 pm
Весела Ягодова
Благодаря и на двама ви.
Само че за съжаление има една подробност. В нито един от двата линка продукта не отговаря на характеристиките на "оригинала" от сайта на Millet.
Точно в това е проблема. Този чувал има различни версии/партиди. А аз искам точно определен модел - новия, който според мен все още го няма никъде по сайтовете
Пон Юли 14, 2014 9:37 am
dido
Весела Ягодова написа:
Благодаря и на двама ви.
Само че за съжаление има една подробност. В нито един от двата линка продукта не отговаря на характеристиките на "оригинала" от сайта на Millet.
Точно в това е проблема. Този чувал има различни версии/партиди. А аз искам точно определен модел - новия, който според мен все още го няма никъде по сайтовете
Това, което казваш, звучи доста невроятно.
Ето тук можеш да питаш амазонския магазин за повече детайли относно чувала, вкл примерно снимка на оригиналния етикет, където има дадени тенператури и тегло.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети