Благодаря ти Дидо, че ни откриваш тези чудеса. Ей, няма свършване красотата на България!
Вто Юни 10, 2014 9:14 am
Тодор
Аз съм от Петрич и също чувам за първи път за тези водопади над Коларово. Сигурен съм, че Беласица крие още изненади!
Искам да питам Илия Левков, дали става дума за Дебрало или някое друго дере? Аз пък съм чувал за друг един водопад над Коларово по Левренското (Сачкар) дере. Това е дерето, което преминава през западната част на селото. Дали Илия знае нещо повече по въпроса?
Сря Юни 11, 2014 4:46 pm
levkov87
Регистриран на: 09 Юни 2014 Мнения: 4 Местожителство: s.Kolarovo,obl.Blagoevgrad
аха
Да,дерето над Дебрало,което дере минава през бунгалата ни в селото и слиза надолу,а за другия ме заинтригува много,пробвах отгоре надолу,но не можах да намеря дерето и се отказах,но отдолу нагоре може и да се кача дали няма водопади там,а тея тук над Дебрало са много красиви,но няма как тук да пусна снимки да видите
Чет Юни 12, 2014 7:40 pm
Тодор
Вчера говорих с едни момчета от Петрич, които бяха направили преход по горното течение на Петричка река (Луда Мара) от м. Каптажите над града до м. Вършилото, разположена близо до изворите на реката. Вървели са само по речното корито, като най-трудните участъци са ги заобикаляли. В най-горното течение на реката са се натъкнали на около 15 метров водопад. Водата е падала отвесно и компактно. За съжаление не са го снимали. Ей, не спира да ни изненадва тази Беласица!
Пон Юли 07, 2014 10:12 am
dido
Значи трябва нарочна експедиция
_________________ Бутам след осмата бира
Пон Юли 07, 2014 11:00 am
levkov87
Регистриран на: 09 Юни 2014 Мнения: 4 Местожителство: s.Kolarovo,obl.Blagoevgrad
vodopadite
Тодоре,аз ходих в западната част по онова дере,но по самото дере трудно се върви,доколкото успях да се кача нагоре и до където стигнах нищо не намерих
а тук вижте водопадите над селото ни в източната част на дерето,което минава през селото си...
Явно няма да мине само с една експедиция! Възможно е Лудото дере между селата Беласица и Коларово, пък и не само то да крие още тайни. Ей, не съм подозирал, че в Дебралското дере има такива красоти. Илия не се отказвай да търсиш! Който търси, намира...
Сря Юли 09, 2014 9:16 am
levkov87
vodopadite
Сигурен съм,че има.. Аз ходи веднъж по лудото дере и горе дето има останала една къщичка от едното време била е като застава сигурно,дерето се разделя на два притока покрай къщичката.. Аз тръгнах откъм село Беласица,ходих много нагоре но нищо.. Но другия приток от към Коларово,като тръгнеш по него нагоре,сам намеква,че може да има красоти,ще ида тези дни и ще пиша пак
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети