Автор |
Съобщение |
W_sjankata
|
Южния път. Или кой е казал, че стопа не върви... |
|
Не е ясно дали спъването те забавя или обратното. Ние пък се кефихме там.
За музикален съпровод си пуснете това. Благодаря за идеята за музиката на Иван Динков.
_________________ Превръща се в поредица от нули и се надява някъде сред тях да намери своята единичка. Да намери себе си... С това са занимавам- глупости: ...занимавам се...
Живота си тече сам. Малките потоци се вливат в по- големия, преминават в реката, тя се увеличава, влизаш в мирна вода, успокояваш се.
След което идва нов пролом, тръгва водопад и отново се отправяш нанякъде...
Тръгвам нанякъде... |
|
|
Вто Юли 01, 2014 1:28 am |
|
|
staria
Регистриран на: 13 Ное 2010 Мнения: 218 Местожителство: гр.Ботевград |
|
Поздрави и малко снимки |
|
Бях повел голяма група. Популяризираме Балкана де... Първия ден мъгла, втория прекрасно време. Винаги е хубаво да видиш познати от форума. Бъдете здрави и двамата! Пак ще се срещаме.
Предполагам, че с колата всичко вече е наред? Снимки.
|
|
|
Вто Юли 01, 2014 11:21 am |
|
|
t.hristov
|
|
|
|
Винаги ми е било приятно като видя голяма група туристи, адмирации за водача Петьо Петков
Живи и здрави бъдете Всички!
|
|
|
Вто Юли 01, 2014 12:36 pm |
|
|
meco puh
Регистриран на: 18 Яну 2011 Мнения: 1865 Местожителство: обл.Разград |
|
|
Вто Юли 01, 2014 1:07 pm |
|
|
meco puh
|
|
Вто Юли 01, 2014 1:12 pm |
|
|
W_sjankata
|
|
|
Иванчо - Куик си пече дупето на морето .
Поздрави!
_________________ Превръща се в поредица от нули и се надява някъде сред тях да намери своята единичка. Да намери себе си... С това са занимавам- глупости: ...занимавам се...
Живота си тече сам. Малките потоци се вливат в по- големия, преминават в реката, тя се увеличава, влизаш в мирна вода, успокояваш се.
Тръгвам нанякъде... |
|
|
Вто Юли 01, 2014 1:29 pm |
|
|
staria
Регистриран на: 13 Ное 2010 Мнения: 218 Местожителство: гр.Ботевград |
|
|
|
Абсолютно точно броиш Мечо. Аз бях като Настрадин ходжа - като броя сме 13, като снимам - 12
|
|
|
Вто Юли 01, 2014 2:39 pm |
|
|
meco puh
|
|
Вто Юли 01, 2014 2:44 pm |
|
|
Tito
|
|
|
|
Хубава разходка Вангич, и аз бях в "района" на 29-ти. Лесно се забелязвах - просто поглеждаш нагоре и ако мернеш "чаршаф" в цветовете на трикольора да знаеш, че съм аз Летях от Сопот.
_________________ От Ком до Емине 2012
Ком-Емине GPS трак |
|
|
Сря Юли 02, 2014 12:32 am |
|
|
meco puh
|
|
Сря Юли 02, 2014 12:38 am |
|
|
EXIIIT
|
|
|
ааааааааааааааааа Ма как си ходите самички и никой не зърка.
|
|
|
Сря Юли 02, 2014 8:50 am |
|
|
W_sjankata
|
|
|
Тито, нямам крило иначе вероятно по-скоро бих летял отколкото да ходя. Летенето ми е особена страст, която така или иначе не успявам да начеша. Но здраве да е. Навремето стигнах до един единствен самостоятелен полет от Голи връх и до там... Страшно ми се лети...
Ники, от време навреме с Марианка имаме нужда да да бъдем само ние си. Случая беше такъв. Но имаме едно нереализирано търсене на мечоци около х. Плевен. Тогава ще свирна навреме, та да сме по- голяма банда.
Тръгвам нанякъде... |
|
|
Сря Юли 02, 2014 3:02 pm |
|
|
meco puh
|
|
|
|
|
Тито, нямам крило иначе вероятно по-скоро бих летял отколкото да ходя. Летенето ми е особена страст, която така или иначе не успявам да начеша. Но здраве да е. Навремето стигнах до един единствен самостоятелен полет от Голи връх и до там... Страшно ми се лети...
Ники, от време навреме с Марианка имаме нужда да да бъдем само ние си. Случая беше такъв. Но имаме едно нереализирано търсене на мечоци около х. Плевен. Тогава ще свирна навреме, та да сме по- голяма банда. |
Свиркайте, аз ще се скрия там някъде. Нали мечо'к ще търсите.
_________________ Kom Emine 1987
Kom Emine 2011
Ком Емине 2013 на седем десет без седем
Балкана символ на цял полуостров |
|
|
Сря Юли 02, 2014 3:37 pm |
|
|
W_sjankata
|
|
|
Ха- ха...
Тръгвам нанякъде... |
|
|
Сря Юли 02, 2014 3:50 pm |
|
|
|