Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3369 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Първо - традиционната благодарност към всички за добре свършената работа и чудесната компания.
Второ - Този път изобщо не можах да помогна дори и малко, тъй като лявото коляно ме болеше, най-вече при сгъване.
Много е неприятно чувството, когато всички се трудят, а ти седиш на пейката и дори не можеш да отидеш да ги снимаш.
Трето - ето моите снимки от довършването и измазването на чешмата на 31.05-01.06.2014 г:
Ако някой има забележка към дадена снимка (или клип) - нека пише, ще бъде изтрит от въпросната снимка (клип) без въпроси.
Снимките са доволно количество, но не станаха това, което очаквах. Въпреки че не могат да се похвалят с голямо качество, има немалко интересни снимки, повечето са документални, но каквото излязло, това е. Фотоапаратът толкова си може, фотографът - също.
Общи условия:
Снимките могат да се свалят и да се ползват за некомерсиални цели при следните условия:
Първо: Да не се преиначава информацията от тях (например да се пише, че е било лято, докато всъщност е било пролет. Или обратното).
И второ: Ако на снимката има хора - да се иска разрешението на същите, ако снимката ще се публикува някъде другаде - например във Фейсбук.
Логично е - ако на снимката не присъстват хора и туристи - същата да може да се ползва и без одобрението на останалите.
В полетата на Properties/Details (извикват се с десен бутон на мишката - най-отдолу, но след като снимката вече е свалена на компютъра, а не в Гугъл Снимки) съм поместил кратка информация за събитието, целите, участниците и кратко описание на маршрута.
Четвърто - остана да сложим аптечка на чешмата (вече има изработена такава) и да я заредим с лекарства, лепенки и ТЕЛ за връзване на падащи пръсти на ком-еминейци.
Пето - изворът при Осенов преслоп на около 35-40 минути южно от Данчулица е открит и временно маркиран, но има още какво да се желае, за да се направи използваем и популярен.
П. П.
EXIIIT написа:
Вече има бира: МЕЧУЛИЦА - СВЕТЛО, бирата за Мечоци.
Сигурно МЕЧУЛИЦА - СВЕТЛО се получава от МЕЧУЛИЦА - ТЪМНО, след като повали малко дъжд в чашата?
П. П. П. Мeco puh, чакаме снимки и отзвук от новината в Езерче.
Последната промяна е направена от stefan_iliev38 на Сря Ное 10, 2021 9:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Благодаря Вани, че ни помогна.
Първият жив "твар" (извини ме КАРАМАН, че те наричам така), който пие вода от чешма Мечулица, е нашият гласовит приятел.
Караман, я кажи как се караш на непослушните:
Как си "Куик"? Радвам се, че си добре. Благодаря, че ме изпрати до Своге.
Привет на всички! С лекинко закъснение да споделя и моята гледна точка относно изграждането на чешма Мечулица. Поздравления за идеята и за нестихващия ентусиазъм на всички взели участие в направата й! Впечатлена съм, че я реализирана не само на думи, а с действия , което е безценно!
След като видях чешмата да се споменава вече в няколко теми и пътеписи,се подсетих (с леко закъснение) да приветствам всички участвали в това благородно начинание: Евалла ви правя!
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Страница 16 от 16
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети