Чувала е във сака. От изправено положение се стъпва с единия, а след това и с другия крак. Както се обуват панталони. Качулката на главата и се ляга. Не е сложно - току що го направих със заципен спален чувал.
_________________ Враг няма, спокойно. Всичко е вече зомбирано.
Чет Юни 26, 2014 11:50 am
joy_boy
trix написа:
Чувала е във сака. От изправено положение се стъпва с единия, а след това и с другия крак. Както се обуват панталони. Качулката на главата и се ляга. Не е сложно - току що го направих със заципен спален чувал.
да видиш каква забава е ако трябва да лягаш в хамак
да видиш каква забава е ако трябва да лягаш в хамак
За момент си го представих и това с хамака.
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Пет Юни 27, 2014 10:39 am
trix
Винаги съм предписвал на пациентите си бял равнец за подобряване на равновесието. Етеричното масло може да се впръсква в ушите при жироскопа.
_________________ Враг няма, спокойно. Всичко е вече зомбирано.
имам бива сак феринио за 30 лв го взех 2010 , тестван е с ефитн чувал за комфорт 10+ градуса ,в който винаги ми е студено дори с якета , мога да кажа че ми беше топло и наистина стана конденз ,който почна да мокри чувала , давал съм го и на хора,които им е студено в палатката с чувала ,да дигнат градус и да го свалят след това ,полезно е тежи 200 грама ,носяго почти винаги като някакъв вид застраховка,но не мисля да спя в бури на открито с него ,можеби ако има нещо като навес над мен да не ме вали дъжда ,а само да ме пази от вятър ,бих дремал така .
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети