Преди малко в 12:25 на обяд някой друг да усети нещо ?
Аз усетих, че се клатя и губя равновесие и си викам айде, клетвите на прасетата дето съм изял на пържоли най-накрая ме стигнаха във вид на задръстени артерии и мозъчен инсулт.
Поглеждам обаче нагоре и виждам абажурите на тавана по високите етажи да се клатят а и стените запукаха.
Докато се наканя да слизам и клатушкането спря пък и плазмата взе да се накланя и да не стане зян я хванах да не вземе да се гътне.
Съседките се изнасяха на бегом надолу.
Гледам пред блоковете има групички от хора.
Ако слеза при тях обаче, свинския дроб с лук който готвя няма да стане, а вече е 13:45.
Оставам да го сготвя пък после ще му мисля.
Аз не усетих нищо. По-вероятно е, второто предположение на заглавието на темата.
Да ти кажа тичащите надолу баби и деца по стълбите от горните етажи ме успокоиха, че не е второто.
Ти какво правиш ако не е тайна в Стара Загора?
Трябваше ли да съм в Стара Загора, за да усетя земетресението?
Някои са усетили и при нас, но аз имах друго занимание, обядвах. Не го усетих.
То в интернет имало инфо ама не съм го видял. Не съм обърнал внимание. Мислех, че се усети само в нашия квартал.
Айде медиите си намериха занимание за тази вечер. Лесно ще запълнят новините
Аз го усетих в нашия квартал през Март 1977 г. Беше по-занимателно. Седма степен по Рихтер
По него време се намирах на брега на Мусаленското езеро пред х."Мусала" . Докато снимах зимно-пролетните нюанси на планината в един момент се чу страхотен тътен от към Дено , обърнах се и гледам как една масивна скала се откърти от склона му и полетя надолу , трошейки се на по-малки съставни части пресичайки пътеката от х."Мусала" за х."Чакър войвода" . Недай боже да имаше някой по същото време на същото място ..... Предположих , че снега , леда и водата са причината за този каменопад , но впоследствие като ми се обадиха да ме попитат дали съм усетил земетресението направих връзката , откъде идва всичко .
Пон Май 26, 2014 7:33 pm
Gamina
ние бяхме из Витоша, изобщо не разбрахме, че е имало земетресение.
Винаги ми е било любопитно как ли се усеща земетресение в планината, не държа да го изпитам лично, де.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети