Здравейте, искам да попитам възможно ли е да се направи прехода за един ден и как е маркировката.
Вто Май 13, 2014 4:15 pm
Tarsier
Ако имаш тренинг и ходиш често по планините няма да ти е никакъв проблем прехода за един ден. От Скобелево до билото са ти около 4 часа в нормално темпо, след това до Мазалат имаш не повече от половин час. Няма опасност от изгубване, в началото вървиш успоредно по реката, след това маркировката също е добра.
Ако има тренинг ше има и представа за маршрута!Начи-според мен-със спане на Мазалат!Заслужава си,между другото...
Вто Май 13, 2014 10:08 pm
SullyErna
Благодаря за инфото. А за тренинга не виждам как е свързан с представата за маршрута. Ходил съм по планините просто не съм минавал този маршрут.
Вто Май 13, 2014 10:30 pm
JimBoj
не знам сега как е бариерата, защота май не винаги е вдигната, но принципно може да се влезе с кола, и се оставя в началото на пътеката, ауди 80 сме го правили, от бариерата до началото на пътеката са 9 километра. И тогава е лесно.
Лесно е и да се не се хване пътеката в начало има марка, но трябва да се внимава, пътека тръгва в дясно, веднага след едно мостче и кантон.
Освен това има две пътеки, старата е с поетичното име Кривата пътека, та за нея се продължава по пътя и преди пусията се завива на ляво, после се пресича Габровница с тия дъждове може би не със запретната крачали, ами и без гащи даже ...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети