1. с прусек или допълнителни ленти захващам шалтето в долната част на раницата, за халките за пикел.
Лентите нещо не ги откривам из нета, но преди Ташев продаваха комплект 2 ленти и 2 ластика или само 2 ленти. Мисля, че ще успееш да го захванеш така, въпреки обема му.
иво, имай предвид, че това шалте е доста по-обемно от обикновените и още повече затруднява задачката.
А аз с германската раница винаги се виждам в чудо как да закача палатка.
Е дай някакъв линк, че като ги гледам за различните литражи са с различни добавки раниците от този модел. Кой с ластика, кой без нищо.....
Ако има някакви халки на дъното или на капака става с тези ленти които колежката споменава.Два броя ленти по метър за 5лв
http://www.tashev.bg/shop/product_info.php?idarticles=337
Аз поне с тях си закрепвам шалтето за халките на дъното, ама нищо не му пречи и за капака или за ластиците ако има такива.
Нищо не пречи и да се пъхне под лентите с които се закопчава капака само дето при всяко откопчаване на капака шалтето ще пада, ама това не е болка за умиране.
п.с.Нашенските раници имат толкова приспособления за закачане че човек не се чуди къде да закачи шалтето, а се чуди къде не може да го закачи, защото реално имам минимум четири начина, а при немските супер дупер раници шалтето се налага да се носи отделно под мишница или в торба на билла.
Нед Май 11, 2014 4:00 pm
ieronimus
Или за да бъда по-точен - deuter act lite 45+10. Съгласен съм с Иво, че Ташевката имаше много повече възможности за закрепване на шалтета.
Нед Май 11, 2014 4:04 pm
dido
ieronimus написа:
Или за да бъда по-точен - deuter act lite 45+10. Съгласен съм с Иво, че Ташевката имаше много повече възможности за закрепване на шалтета.
Купи си комплект ластични куки за багаж от Бриколаж, малък размер, около педя дълги.
_________________ Бутам след осмата бира
Нед Май 11, 2014 6:04 pm
satzata
Ако няма да носиш палатка или чувал отвън, може да го закачиш на лентите за капака. Аз поне так правя.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети