То малко и късмет трябва да имаш в тази работа. Сигурно твоите приятели просто не са го имали.
Оставял съм много пъти колата, но само на три места:
1. На паркинга на х.Пионерска - платен;
2. На паркинга до лифта - платен;
3. На Зелени Преслап на поляната - безплатно.
На пътя определено не е никак добра идея.
Нито веднъж досега не съм чул да е разбивано нещо, но явно си има първи път.
Оставял съм и излишна екипировка и други ценни неща, колата е нощувала, но всичко е било ок.
Явно колкото повече турист ходят, с тях започват да движат и буклуците.
Общо взето си потвърждавам тезата, че най-евтиният начин за плащане в този живот е с пари.
Всичко останало излиза по-скъпо.
първият дързък обир на банка в бг е преди повече от 30 години. с тая разлика, че наказанието бе публично порицание и... смърт почти като в този форум..
Първият дързък обир на банка в бг е преди повече от 30 години. С тая разлика, че наказанието бе публично порицание и... смърт , почти като в този форум..
Хора, как успявате да превърнете всяка една тема в уникален спор. Смартфона си е смартфон и кой за какво го ползва, си е въпро,с на лично виждане. Да, Джипиес устройствата са много по-добри от въпросната прищявка смартфон. Нямам вашия опит в планините, но все пак си мисля, че и чешаштия егото телефон, може да бъде полезен в даден момент. Колкото и да се спори по темата, койтое решил да си вземе джипиес, ще го направи, тези, които са решили да е смартфон също. Послепис: май нищо смислено не казах
Чет Апр 17, 2014 7:38 pm
Todor
ZCEZBPM написа:
Ристо Туристо написа:
Та, Иво, какво викаш е 42?
Отговор ще намериш в Пътеводителя, но не на туриста , а на стопаджията, оня с хавлията дето шетри между звездите.
.....
Вярно вАжи числото - отговор на въпроса за живота вселената и всичко останало. Аз на 42 се разведох
Здравей, аз бих те посъветвал първо хубаво да помислиш точно какво те вълнува в това което искаш да учиш.Защо искаш да го учиш, ще има ли къде да го използваш след това.Най лесно е да се запише нещо просто, защото примерно звучи "яко".Избора трябва да бъде само твой за да не съжаляваш след време, че си послушал някой.Виж ако е само като някакъв вид напътствие може.
_________________ Ако не знаеш къде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде.
Сря Апр 30, 2014 5:40 pm
Mariana1000
За икономическите специалности има един прост начин да разбереш дали ще ти върши работа след време.
Отваряш джобс бг и гледаш дали твоята специалност я има там в обявите за работа като професия, която се търси.
Например Счетоводство и контрол - има ли обяви за счетоводители? Има. Значи става.
Финанси - има ли обяви за финансисти? Няма. Значи не става.
Защото счетоводител е професия, а финансист е много общо понятие...
Не съм виждала много обяви за политолози и европеисти
Естествено и тези, които са завършили финанси също ще си намерят работа, то зависи и от други фактори - езици, връзки и късмет. Но професията си е професия, а тези общи специалности, дето ги наизмислиха във всеки университет за да прибират парите на студентите са друга история...
Специално за МИО-то, все тая е коя от всичките специалности си завършил, в чужбина тези дипломи не ги признават, а в България рядко гледат специалността и успеха от дипломата, а и да погледнат рядко някой знае за какво става въпрос. Добре ще е ако кандидатстваш за специалност, в която обучението е на чужд език.
Всъщност сега зацепих, че не разбирам какво питаш, пък тръгнах да отговарям първосигнално
Питаш дали някой е запознат КАКВИ са специалностите?
Или питаш дали някой е запознат ДАЛИ СА ДОБРИ специалностите?
Или рекламираш УНСС по форумите?
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Сря Апр 30, 2014 9:13 pm
rosen_talov
Тъкмо се чудех къде да кандидатствам. miles_denev, благодаря за напътствието!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети