ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
връх Ботев-Стара планина

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
връх Ботев-Стара планина
Автор Съобщение
geriandiliq

Местожителство: София

Мнение връх Ботев-Стара планина Отговорете с цитат
здравейте на всички.имаме намерение аз Гергана и един познат с който се запознахме на 31-ви декември на Мусала да ходим до връх Ботев.обмисля ме да тръгнем на 05,04,2014 до Пниците с кола а от там до хижа Рай.на другия ден да се качим до върха а след това да се прибираме към София.ако някой иска да се присъедини към нас ще е добре дошъл.
тъй като все още не е точна прогнозата за времето може да се отложи за 12“04.2014
Съб Мар 29, 2014 7:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Пчелата Жужа

Мнение Re: връх Ботев-Стара планина Отговорете с цитат
geriandiliq написа:
здравейте на всички.имаме намерение аз Гергана и един познат с който се запознахме на 31-ви декември на Мусала да ходим до връх Ботев.обмисля ме да тръгнем на 05,04,2014 до Пниците с кола а от там до хижа Рай.на другия ден да се качим до върха а след това да се прибираме към София.ако някой иска да се присъедини към нас ще е добре дошъл.
тъй като все още не е точна прогнозата за времето може да се отложи за 12“04.2014

КОШМАР!!!
Нед Мар 30, 2014 6:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vladofff

Мнение Отговорете с цитат
Мислиш ли, че още има много сняг? Може би сняг ще има едва на последните 10 метра, най-отгоре, където въжето свършва, но и там не е кой знае какво.
Пон Мар 31, 2014 9:33 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Цитат:
[quote="vladofff"]...Колко пъти като се кача на някое зачукано място съм решавал, че ще чакам да дойде лятото и тогава ще слизам. Smile

Ами викни бе човек, викни да ти помогнат(Laughing дяволите)

Балкана символ на цял полуостров
Пон Мар 31, 2014 11:33 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dimo Kolev

Местожителство: Бургас

Това са снимки от миналата седмица

По скалите почти няма сняг, но горе си е зима. Таз седмица бях от северната страна. Там сняг си има и по-в ниското

Повече снимки тук

https://www.facebook.com/guide.staraplanina/media_set?set=a.1420202371569312.1073741835.100007386883216&type=3
Пон Мар 31, 2014 12:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
geriandiliq

Мнение ботев връх Отговорете с цитат
много ви благодаря за информацита която ми дадохте за ословията в стара планина.както казахме аз и жена ми както и един познат на 5-ти ще се опитаме да стигнем до върха.може да ни спре само буря.а там не липват
Вто Апр 01, 2014 3:28 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ledena_kukla

Някой, който е ходил скоро, може ли да сподели дали на заслон Ботев има хижари в момента? Smile

Вто Апр 01, 2014 11:20 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
EXIIIT

Местожителство: Плевен

ИМА ТАМ СА СИ
Сря Апр 02, 2014 9:01 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tortomanin

Местожителство: Хасково

И какво стана в събота и неделя? Успяхте ли, отложихте ли го? Даваха го гадно - захлаждане, дъжд. Тук валя чак в понеделник, но там е друга работа.
Ако времето е добро, възможно е и ние да се качим до Рай само за съботата. Ботев съм го оставил за еднодневен хамалък през май. За един ден с мачкането на сняг ще ми дойде много.
Вто Апр 08, 2014 3:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
geriandiliq

Мнение Ботев Отговорете с цитат
Все още не сме ходили.Чакаме подходящ момент.
Нед Апр 13, 2014 4:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
katya

Здравейте!

Стигнахте ли до връх Ботев? Ние ще ходим през майските празници и силно ме интересува какво е положението със снега горе.
Вто Апр 22, 2014 11:45 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гунди

Местожителство: Стара Загора

Ние ходихме до х.Тъжа на 18-19 април.Аз и градския.До 1500м.н.в.-дъжд,а от там нагоре-сняг.Вечерта на хижата наваля около 10см сняг.Имаше и група от Велико Търново.На 19 април щяхме да правим опит с групата да ходим до заслона.Но сутринта имаше много силни пориви на вятъра-това на хижата.Христо(от заслона) се обади на Румен(от хижата) и каза никой да не тръгва към Ботев-има ураганен вятър,много сняг и очаквал всеки момент да му спре тока.Ние се отказахме и се върнахме в селото.Наистина времето в събота-19 беше много сговнено!Това е времето от преди 4дена.Сега от четвъртък дават ново разваляне на времето.Приятен ден!

Сря Апр 23, 2014 9:52 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
katya

Благодаря!
Сря Апр 23, 2014 10:29 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.